ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Δουλειά από σήμερα με φόντο την ΕΝΠ

Ξανά στις προπονήσεις οι παίκτες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αρχίζουν ξανά δουλειά σήμερα οι παίκτες της Ομόνοιας ενόψει του αγώνα με την ΕΝΠ που θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους στο Παραλίμνι. Για πέντε μέρες πήραν άδεια ξεκούρασης και τις πέρασαν με τις οικογένειες τους, κάνοντας Χριστούγεννα.

Μετά από 16 αγώνες πρωταθλήματος, η Ομόνοια μετρά 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, με απολογισμό 8 νίκες, μία ισοπαλία και 7 ήττες. Ο συντελεστής τερμάτων των πρασίνων λέει 25 υπέρ και 17 κατά. Απέχει από την κορυφή και γενικότερα τις προνομιούχες θέσεις 12 βαθμούς.

Είναι σαφές και έχει λεχθεί πολλάκις κατά το τελευταίο διάστημα ότι όλα τα ματς της Ομόνοιας έχουν σημασία τελικού. Έτσι ήταν βέβαια τα πράγματα από ένα σημείο και μετά και έτσι εξακολουθούν να είναι.

Σημασία τελικού έχει ο αγώνας με την ΕΝΠ που έχει και αυτή, απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς. Για διαφορετικούς βέβαια λόγους. Να σημειώσουμε επίσης, χωρίς να σημαίνει ότι αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός, ότι η Ομόνοια στο φετινό πρωτα΄θλημα εκτός έδρας έχει πάρει μόνο 4 βαθμούς. Νίκησε τη Δόξα (2-0) και αναδείχθηκε ισόπαλη με τον (Άρη (1-1).

Η νίκη επί της Δόξας σημειώθηκε κατά την πρώτη μέρα του μήνα Οκτωβρίου. Δηλαδή εδώ και περίπου τρεις μήνες. Καιρός δεν είναι να αλλάξει η ρότα;

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Το κύπελλο ήρθε με τη σφραγίδα του Ανσαριφάρντ ο οποίος δικαίωσε όλους όσοι δούλεψαν για να έρθει στην ομάδα
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ