ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Δύσκολα πράγματα αυτά

Ούτε καν λάθος έχει την πολυτέλεια να κάνει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αποτελεί κοινοτυπία το να αναφέρει κανείς ότι το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια. Φυσικά πολύ σημαντικά είναι όλα τα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου ματς, νοουμένου ότι η ομάδα μένει εντός τροχιάς στόχων.

Οι πράσινοι, με παιχνίδι λιγότερο από τον Απόλλωνα, είναι αυτή τη στιγμή στο -5 από την ομάδα της Λεμεσού. Και στο -7 από την ΑΕΚ που είναι στην κορυφή. Μια θέση που ευχάριστη δεν είναι για κανένα στην Ομόνοια και που οφείλεται στις δικές της ολιγωρίες και στη δυστοκία που υπάρχει από την αρχή της σεζόν.

Για την ώρα πάντως ο στόχος είναι η νίκη στο Τσίρειο

Ο χρόνος πιέζει, ο κόσμος θέλει ενίσχυση και άμεσα αποτελέσματα και η Ομόνοια οφείλει να παλέψει για αυτά και βέβαια για την υλοποίηση των στόχων της.

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να μην κάνουμε λάθη από εδώ και στο εξής». Αυτό –και άλλα πολλά- είπε στη συνέντευξη του σε Ουγγρική ιστοσελίδα ο Άνταμ Λανγκ αναφερόμενος βέβαια στα ματς μέχρι τη συμπλήρωση της κανονικής περιόδου. Ακριβώς. Η Ομόνοια στα ματς που μένουν τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου δεν έχει το περιθώριο να κάνει ούτε ένα λάθος. Δύσκολα πράγματα αυτά.

Για την ώρα  πάντως ο στόχος είναι η νίκη στο Τσίρειο. 

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει αυξημένες επιλογές την Κυριακή σε σχέση με το ματς κατά του Ολυμπιακού. Θα έχει τους Άνταμ Λανγκ, Ερικ Μποτεάκ, Μιξ Ντίσκερουντ και Ζιόρντι Γκόμεθ.

Εκτός παραμένουν οι Φρανσίς Ουζόχο, Φουάντ Μπασιρού, Αμπντουλαχί Σέχου, Παναγιώτης Ζαχαρίου και Γιάννης Κούσουλος.

Όσον αφορά, ειδικά το Νιγηριανό, μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Πορτογαλία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τεθεί ξανά στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ, το τέλος Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Ξανά για Σορό

Ομόνοια: Ξανά για Σορό

Τέθηκε πάλι το θέμα του Ιβοριανού από ιστοσελίδα στη Βραζιλία, ενώ υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» είχε διαψεύσει
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ