ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Έμειναν οι υπογραφές για Ηλία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που πηγάζουν τόσο από πλευράς Εθνικού όσο και από μεριάς «πρασίνων»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έτοιμος να φορέσει τα «πράσινα» είναι ο Μάριος Ηλία καθώς οι πληροφορίες που πηγάζουν τόσο από πλευράς Εθνικού Άχνας όσο και απ’ την Ομόνοια αναφέρουν πως έχουν απομείνει μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal.

Συγκεκριμένα σε προφορικό επίπεδο οι διοικήσεις των δυο ομάδων έχουν συμφωνήσει σε όλα και ουσιαστικά αυτό θα πρέπει να μεταφερθεί στο χαρτί και να πέσουν οι υπογραφές.

To deal περιλαμβάνει τον δανεισμό του Μάριου Ηλία στην Ομόνοια, με υποχρεωτική αγορά την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Εθνικό να επωφελείται τόσο με ένα σεβαστό χρηματικό ποσό όσο και με το δανεισμό του Παναγιώτη Ζαχαρίου του οποίου το συμβόλαιο θα πληρώνει η Ομόνοια.

Παράλληλα στη συμφωνία υπάρχει και ο Κωνσταντίνος Παναγή ο οποίος ήδη αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Εθνικού. Ουσιαστικά στην περίπτωση του Κύπριου τερματοφύλακα οι «πράσινοι» θα επωμιστούν ένα σεβαστό ποσό του συμβολαίου του.

Επί της ουσίας, εάν όλα κυλήσουν ομαλά, εντός της ημέρας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις, με τον κύκλο του Μάριου Ηλία στον Εθνικό να κλείνει έπειτα από 120 συμμετοχές, 29 τέρματα και 5 ασσίστ, ανοίγοντας παράλληλα έναν νέο κύκλο στην Ομόνοια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση