ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Εμφάνιση…season low

Η χθεσινή μη αναμενόμενη παρουσία έφερε απώλειες

Έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς χθες η Ομόνοια. Όταν σε ένα ματς αγωνίζονται δυο ομάδες με σαφή διαφορά δυναμικότητας και το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο, συμβαίνει συνήθως το εξής: Το φαβορί επέτρεψε στο αουτσάιντερ να κάνει καλό παιχνίδι και να έχει κέρδος.

Και στην προκειμένη περίπτωση λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική παρουσία των δυο ομάδων- άστε την ποιότητα υλικού- αν υπήρχε μια ομάδα που άξιζε τη νίκη ήταν ο Ολυμπιακός.

Ο ποιοτικότατος Αμπντουλαχί Σεχού δεν είναι χαφ μπακ με έφεση στα ανεβάσματα

Η Ομόνοια πρέπει να μέμφεται εαυτήν και μόνο για την απώλεια. Ούσα –με βάση το τι έχουμε δει μέχρι τώρα- η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος ευρισκόμενη σε ένα πολύ καλό μομέντουμ ψυχολογικά και αγωνιστικά και κατεπέκταση το φαβορί απέναντι σε ένα αντίπαλο που προερχόταν από 5 συνεχόμενες ήττες (που έφεραν αλλαγή προπονητή) είχε τη ψυχολογία στο ναδίρ και μπήκε στο γήπεδο παρακαλώντας τον Υψιστο να αποφύγει τη συντριβή… κατάφερε να μην κερδίσει το ματς, γιατί απλούστατα παρουσιάστηκε με κακό πρόσωπο δίνοντας το δικαίωμα στον ασθενέστερο αντίπαλο να αναθαρρήσει και να κτυπήσει το ματς.

Μπήκε δυνατά, αλλά σύντομα ξεφούσκωσε. Ουσιαστικά δεν υπήρξε ανάπτυξη, γιατί το κέντρο ήταν όχι απλώς απόν, αλλά και αντιπαραγωγικό με σωρεία λανθασμένων μεταβιβάσεων, η τετράδα της συγκεκριμένης γραμμής δεν ήταν δεμένη, ενώ τα άκρα είχαν ρόλο διακοσμητικό. Ο Γιαν Λέτζιακς δεν είναι «η φάμπρικα που δεν σταματά και δουλεύει νύκτα μέρα», (αν εξηγήσει κανείς στον Τσέχο το τι λέει ο Λάκης Χαλκιάς τραγουδώντας τους «Μετανάστες» σε στίχους Γιάννη Μαρκόπουλου θα …καταλάβει πολύ καλά περί τίνος πρόκειται), ενώ από τα δεξιά –ως συνήθως- ούτε …υποψία φάσης. Ο ποιοτικότατος Αμπντουλαχί Σεχού δεν είναι χαφ μπακ με έφεση στα ανεβάσματα. Είναι…χαφάρα. Για τη γραμμή του κέντρου.

Η Ομόνοια χθες έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο και το πλήρωσε.

Ήταν season low εμφάνιση (από τις χαμηλότερες σε επίπεδο παρουσίας της σεζόν). Ισως και η…lowest. Υπάρχουν και αυτές με Ερμή και Δόξα που δημιουργούν …ανταγωνισμό.

Το ζητούμενο είναι οι εμφανίσεις που βλέπουμε (εκτός της χθεσινής) από τις αρχές Δεκεβρίου. Εμφανίσεις που στην πλειοψηφία τους, συνθέτουν πορεία τίτλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Πέραν της «Φαμπιανολογίας»

Πέραν της «Φαμπιανολογίας»

Η κατάσταση με τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα έχει ακουμπήσει τη γραφικότητα όμως υπάρχει και η σοβαρή πτυχή των πραγμάτων
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ