ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ένα βήμα μπροστά

Αυτό είναι το σύνθημα για το αυριανό ντέρμπι

Newsroom 24sports

«Ο στόχος μας είναι το επόμενο παιχνίδι. Υπάρχουν ακόμα έξι αγώνες και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθουν».

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Ζιόρντι Γκόμεθ στη συνέντευξη του στο στην επίσημη σελίδα της Ομόνοιας για το μεγάλο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Έτσι είναι τα πράγματα Έτσι -οφείλουν να -σκέφτονται σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Και κυρίως έτσι να πράττουν. Δεν υπάρχει κανείς στην Ομόνοια που να τρέφει αυταπάτες. Ο τίτλος θα έλθει μόνο όταν επαληθεύεται με τα μαθηματικά. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες του αέρα. Ρητορείες του κενού. Ο ρεαλισμός και η ευλαβική επίδειξη σοβαρότητας μέχρι τέλους παρέχουν το δίχτυ προστασίας στην ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει φέτος και έχει φθάσει μόλις έξι βήματα από το στόχο.

Το σύνθημα για το αυριανό παιχνίδι είναι... « Ένα βήμα μπροστά».

Η επιδίωξη για το τριφύλλι είναι να κερδίσει αύριο τον Απόλλωνα και να προσθέσει τους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του. Δύσκολο ματς αλλά η φετινή Ομόνοια έχει δείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι κλείνει σήμερα με το Χένινγκ Μπεργκ να ετοιμάζει το πλάνο. Απόντες από το ματς θα είναι ο τιμωρημένος Μίκαλ Ντούρις και ο τραυματίας Κίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση