ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ένα βήμα πιο κοντά

Αυτό θέλει να κάνει σήμερα στο ματς με την ΑΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Άλλη μια μεγάλη δοκιμασία για την Ομόνοια σήμερα (7μμ) στη Λάρνακα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στην πορεία του διττού στόχου-πρωτάθλημα και κύπελλο- το τριφύλλι θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα. «Ένα βήμα πιο κοντά». Έτσι δεν λέγεται ο δίσκος του Νίκου Πορτοκάλογλου; Ε…αυτό!

Με πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της με απόλυτη συγκέντρωση θετική αύρα γενικώς λόγω των θετικών αποτελεσμάτων και εννοείται επίγνωση των δυνατοτήτων και στόχων της αντίπαλου προσδοκά στην κατάκτηση τριών βαθμών που θα τη φέρει πιο σιμά στο στόχο της στο πρωτάθλημα που είναι καταρχάς η έξοδος στην Ευρώπη. Εκ δευτέρου, βλέπει…

Πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μάθιους, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, στο κέντρο οι Κούσουλος Μπασιρού, πιο μπροστά Χαραλάμπους, στην επίθεση δεξιά ο Αλιουμ, αριστερά ο Σεμέδο στην κορυφή ο Στεπίνσκι.

 Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Κελεπέσιη, Ψάλτη, Μάθιους, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κασάμα, Κακουλλή, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλο , Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Παντελή.

Εκτός έμειναν οι Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Μπέζους και Φράνσον,

 Με τη συνοδεία του λαού

Συνοδευμένοι από τους οργανωμένους οπαδούς θα πάνε σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας από τη Λευκωσία στην Λάρνακα για τη κρίσιμη αναμέτρηση. Ακόμη και χωρίς φυσική παρουσία στο γήπεδο ο κόσμος δεν αποχωρίζεται την ομάδα του. Είναι σταθερά και με συνέπεια δίπλα της.

«Την Κυριακή στις 16:30 κατακλύζουμε τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας και τις αερογέφυρες, από την έξοδο της Άλαμπρας μέχρι και την Ριζοελιά και συνοδεύουμε το Λεωφορείο με την αποστολή της ομάδας μας μέχρι το γήπεδο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση