ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:53
 

Ομόνοια: Ένα σήριαλ με πολλά «προσεχώς»

Δεν τελειώνει το θέμα της απόκτησης στόπερ

Newsroom 24sports

Ε λοιπόν τέτοιο σήριαλ, ούτε η γραφίδα του μαιτρ Νίκου Φώσκολου, δεν θα συνέγραφε.  «Λάμψη» και « Καλημέρα Ζωή»-τα θυμάστε ε;- ωχριούν μπροστά σε αυτό που εδώ και μέρες ξετυλίγεται.

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, εξέπνευσε η μετεγγραφική περίοδος για τις κυπριακές ομάδες σε ότι αφορά τη μετακίνηση παικτών από μία κυπριακή ομάδα σε άλλη. Πλέον, το «άνοιγμα» ενίσχυσης που απομένει μέχρι και την Παρασκευή (6/9) αφορά τις μετεγγραφές άνεργων ποδοσφαιριστών, ενώ υπάρχει και το δικαίωμα δανεισμού παικτών που δεν έχουν ακόμη αγωνιστεί.

Το σενάριο του σήριαλ –πιο σήριαλ… πεθαίνεις - Βαλεντίν Ρομπέρζ με βάση τις (μη) εξελίξεις πιθανόν να παραταθεί για μερικά εικοσιτετράωρα

Μαντέψατε για ποιο πράγμα αναφερθήκαμε. Το σενάριο του σήριαλ –πιο σήριαλ… πεθαίνεις - Βαλεντίν Ρομπέρζ με βάση τις (μη) εξελίξεις πιθανόν να παραταθεί για μερικά εικοσιτετράωρα ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο εναλλακτικός τρόπος με Ρομπέρζ

Οι πιθανότητες μετακόμισης του Γάλλου κεντρικού αμυντικού στην Ομόνοια –με τη μορφή δανεισμού πια- όσο περνούν οι μέρες είναι φυσιολογικό να μειώνονται. Όμως το …τελειωτικό τέλος δεν έχει για την ώρα επέλθει και το ενδιαφέρον για το θέμα εξακολουθεί να υπάρχει …κουράζοντας άπαντες.

Στην Ομόνοια η πρόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού είναι δεδηλωμένη εδώ και μέρες και όσο υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια αναμένεται ότι θα προκύψουν εξελίξεις.

Αφαιρούμε το «αναμένεται» και μένουμε με το «θα», αφού από την επίσημη Ομόνοια συνεχίζουν να διαβεβαιώνουν ότι θα πάρουν οπωσδήποτε έναν ποδοσφαιριστή. Τονίζουμε, έναν! Γιατί η κενωθείσα με την αποχώρηση του Νταβίντ Ραμίρες θέση ξενοκοινοτικού με βάση την επίσημη «πράσινη» τοποθέτηση, δεν θα καλυφθεί.

Είτε τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, -που δεν συμφώνησε ακόμη με τον Απόλλωνα για την αποπληρωμή δεδουλευμένων του, ενώ στην Ομόνοια αισθάνονται απέναντι του τα «ήξεις-αφίξεις»- είτε κάποιο άνεργο ποδοσφαιριστή, αφού έχουν ξεχωρίσει άλλες 1-2 αξιόλογες περιπτώσεις. Άνεργος ποδοσφαιριστής θεωρείται εκείνος που διατηρούσε συμβόλαιο με ομάδα μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2019.

Γίνεται προσπάθεια για διευθέτηση φιλικού αγώνα προς το τέλος της εβδομάδας. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Απλώς γίνονται επαφές που αναμένεται να καρποφορήσουν σύντομα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X