ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ένα σκαλί πιο πάνω

Το πλάνο για το καλοκαίρι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αυτή την περίοδο η προσοχή είναι στραμμένη στο αγωνιστικό κομμάτι και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο προγραμματισμός του καλοκαιριού έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες, από την στιγμή που φαίνεται ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα, τόσο ο Μπεργκ, όσο και οι Λάρκου-Ταραπουλούζης.

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, είναι ξεκάθαρο ότι η Ομόνοια δεν θα κάνει πολλές κινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού υπάρχει ο βασικός κορμός και θέλουν να τον διατηρήσουν, κάνοντας κάποιες προσθαφαιρέσεις που θα δυναμώσουν την ομάδα.

Υπάρχει βέβαια και το ερωτηματικό με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, που είναι οι Χούμποτσαν, Μαυρίας, Γκόμες, Γκόμεθ και Τιάγκο. Αλλά και η περίπτωση του Λούφτνερ, που είναι δανεικός από την Κοπεγχάγη και η παραμονή του δεν εξαρτάται από την Ομόνοια.

Ο Μαυρίας φεύγει σίγουρα το καλοκαίρι και πιθανότατα ο Βίτορ Γκόμες, με το αρχικό πλάνο ενίσχυσης να περιλαμβάνει την απόκτηση ενός παίκτη για τον άξονα, μπορεί και δύο, αλλά και ενός δεξιού μπακ, έτσι ώστε να αποτελέσει την εναλλακτική λύση πίσω από τον Σεχού, με τον Πάρη Ψάλτη να είναι στις επιλογές.

Η προσπάθεια που θα γίνει από τους ανθρώπους που χειρίζονται αυτά τα ζητήματα είναι να έρθουν παίκτες που να κάνουν την διαφορά και να οδηγήσουν την ομάδα στο πιο πάνω σκαλοπάτι. Δεν θα έρθουν δηλαδή παίκτες απλά για να γεμίσουν το ρόστερ, αλλά για να ανέβει επίπεδο η Ομόνοια.

Αυτό είναι το σκεπτικό που υπάρχει, από τα άτομα που κάνουν κουμάντο στον προγραμματισμό. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά μπορείς να έχεις αποτέλεσμα εάν δουλεύεις σωστά και συνεργάζεσαι με τα κατάλληλα άτομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση