ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ένας… α λα Ασάντε στο στόχαστρο

Κοιτούν για παίκτη ακραίο που γίνεται και φορ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια άρχισε ήδη να «τρέχει» το σχεδιασμό. Βέβαια προτεραιότητα δίνεται στους ποδοσφαιριστές του τρέχοντος δυναμικού για τους οποίους υπάρχει εκκρεμότητα. Είναι οι Τιάγκο Φερέιρα, Μίκαλ Λούφτνερ, με την περίπτωση του Βραζιλιάνου να οδεύει προς αίσιο πέρας, ενώ του Τσέχου κεντρικού αμυντικού εμφανίζεται για την ώρα ως δύσκολη. Πάντως ο παίκτης δήλωσε ότι θέλει να μείνει στην Κύπρο.

Τόμας Χούμποπτσαν και Ζιόρντι Γκόμεθ ανανέωσαν με βάση ψεσινή δήλωση του Νεόφυτου Λάρκου στην εκπομπή TOTAL GREEN.

Στις προσθήκες τα πράγματα θα περιλαμβάνουν και τις εξής δυο κατευθύνσεις: Αναμένεται να γίνουν λίγες τον αριθμό μετεγγραφές και αναμένεται επίσης να δοθεί αρκετό βάρος στο «Κυπριακό» στοιχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας αναφορικά με την κεντροπεπιθετική πτυχή η Ομόνοια προσανατολίζεται σε απόκτηση παίκτη α λα Ασάντε. Δηλαδή παίκτη που να έχει τα χαρακτηριστικά του βραχύσωμου Αφρικανού. Να παίζει και ως φορ και ως ακραίος.

Αναφερόμαστε πιο συγκεκριμένα σε έναν ακραίο, παίκτη γραμμής που όμως να μπορεί να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται μέσα στο γήπεδο και ως κλασικό «9άρι», Ένας σέντερ φορ που να έχει μέσα στο γήπεδο έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Και να σκοράρει.

Αυτή η θεώρηση διατηρεί το Μίχαλ Ντούρις στο δυναμικό παρά το ότι κατά τη γνώμη της πλειοψηφίας των φιλάθλων τα πεπραγμένα του ποδοσφαιριστή δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Ο Νορβηγός φέρεται να μη το συμμερίζεται αυτό.

Άρα με αυτόν τον προσανατολισμό δεν αποκτάται καθαρός φορ. Βέβαια επαναλαμβάνουμε για εκατομμυριοστή φορά ότι η διαδικασία ενίσχυσης είναι δυναμική διαδικασία και όχι στατική. Εμείς απλώς μεταφέρουμε τα αποτελέσματα αυτής της δυναμικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Πέραν της «Φαμπιανολογίας»

Πέραν της «Φαμπιανολογίας»

Η κατάσταση με τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα έχει ακουμπήσει τη γραφικότητα όμως υπάρχει και η σοβαρή πτυχή των πραγμάτων
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ