ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ετοιμάζει βαλίτσες ο Μαντσίνι

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμη ηχηρής μεταγραφής βρίσκονται οι «πράσινοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρέχουν οι εξελίξεις στον προγραμματισμό της Ομόνοιας, με το όνομα του Ντάνιελ Μαντσίνι να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ο MVP του Άρη Θεσσαλονίκης έχει αξιολογηθεί θετικά απ’ τον Νιλ Λένον, τον Σίμο Ταραπουλούζη και τους συνεργάτες, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις για αγορά του ποδοσφαιριστή να έχουν ξεκινήσει.

Απ’ την πλευρά τους οι «πράσινοι» παρουσιάζονται έτοιμοι να προσφέρουν ένα πολύ ψηλό ποσό, ώστε να αποσπάσουν την θετική απάντηση του Άρη Θεσαλλονίκης και να φέρουν στον νησί τον Αργεντινό εξτρέμ.

Συγκεκριμένα η διοίκηση Παπασταύρου είναι έτοιμη να βγάλει απ’ το ταμείο ποσό ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να παρουσιάζεται με τη σειρά του θετικός στο να πει το ναι παρά το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν πολύ πιο ψηλά.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του στο νησί, φθάνει να έχει στα χέρια του συμβόλαιο με πολύ καλούς όρους τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από χρονικής διάρκειας, κάτι που εκ των πραγμάτων είναι έτοιμη να του προσφέρει η Ομόνοια.

Για την ώρα πάντως οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, όμως με γνώμονα πως απομένουν λιγότερες από 48 ώρες μέχρι να κλείσει οριστικά το μεταγραφικό παράθυρο του Αυγούστου, οι διεργασίες για ολοκλήρωση της μεταγραφής παίρνουν φωτιά, με τον ποδοσφαιριστή να έχει έτοιμος βαλίτσες ώστε να βρεθεί άμεσα στην Κύπρο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση