
Του Παντελή Παντελή
Η Ομόνοια πλέον δεν έχει κάτι περισσότερο να διεκδικήσει από το πρωτάθλημα, καθώς είτε 3η, είτε 4η δεν αλλάζει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο.
Άπαντες βλέπουν την ερχόμενη σεζόν, καθώς έχει δημιουργηθεί το short list με τους υποψήφιους προπονητές και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι συνεντεύξεις.
Στόχος είναι μέχρι το τέλος του μήνα να βρεθεί ο εκλεκτός και μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου να πάρουν αποφάσεις για τη νέα σεζόν.
Οι Πράσινοι για την εξεύρεση του νέου κόουτς έχουν βάλει κάτω κάποια κριτήρια, όπως η ικανότητα διαχείρισης πίεσης.
Θέλουν ο νέος προπονητής να έχει εμπειρία από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στους στόχους του συλλόγου με καλή συνεργασία με όλο το οικοδόμημα.
Επιπλέον είναι μεγάλος στόχος της Ομόνοιας η ανάπτυξη των νεαρών, γι’ αυτό και στα θέλω για τον νέο κόουτς εντάσσεται και η διαχείριση των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας.