ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Έτοιμοι για must win παιχνίδι

Μόνο νίκη βλέπουν αύριο στο «τριφύλλι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αν πούμε ότι είναι πολύ σημαντικό το αυριανό (5μμ) ματς με αντίπαλο τον Άρη στο ΓΣΠ για την Ομόνοια, ασφαλώς και προβαίνουμε σε διατύπωση πλεονασμού.

Το «τριφύλλι» χρειάζεται αυτή τη νίκη για τη συνέχεια. Και η συνέχεια βέβαια προϋποθέτει νίκες αλλά για την ώρα μένουμε στον Άρη.

Είναι ένα must-win παιχνίδι. Δεν υπάρχουν, ρεαλιστικώς ομιλούντες, περιθώρια για απώλειες. Επίσης κτίζεται ένα καλό μομέντουμ και πρέπει να συνεχιστεί η διαδικασία αυτή. Ο κόσμος περιμένει από την  ομάδα όχι απλώς τη νίκη, αλλά και περεταίρω βελτίωση της απόδοσης της.

Η Ομόνοια αναμένεται να αντιμετωπίσει τον πολύ αξιόλογο με ότι έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα αντίπαλο, χωρίς να τον υπερεκτιμά, ούτε να τον υποτιμά.

Το συγκεκριμένο πλάνο που θα φτιάξει ο Χένινγκ Μπεργκ να το ακολουθήσει σωστά, ελέγχουσα το ρυθμό του παιχνιδιού όπως έγινε στο ματς με τον Εθνικό. Η δε ενέργεια όπως και η αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση, είναι σημαντικά στοιχεία. Αν αυτά τα βασικά τηρηθούν, η προσδοκία ότι όλα θα πάνε καλά, θα μετατραπεί σε πραγματικότητα.

Φρανσίς Ουζόχο και Λοΐζος Λοΐζου είναι κανονικά στη διάθεση του Νορβηγού.Ο Ερίκ Μποτεάκ προπονείται κανονικά το τελευταίο διάστημα και... περιμένει το Χένινγκ Μπεργκ. Υπενθυμίζουμε ότι είναι αδρανοποιημένοι οι Φαμπιάνο Ριμπέιρο και Γιάννης Κούσουλος.

Η διάθεση των εισιτηρίων κρίνεται ως ικανοποιητική μέχρι στιγμής ενώ αναμένεται αύξηση της ζήτησης μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση