ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Europa League = 3000 βαθμούς

Βρέξει χιονίσει κερδισμένη στην βαθμολογία της UEFA

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά και το 4-2 της Ομόνοιας επί της Αντβέρπ οι πιθανότητες για πρόκριση στους ομίλους του Europa League έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ασφαλώς κανείς στο «Πράσινο» στρατόπεδο δεν θεωρεί πως είναι ένα τελειωμένο παιχνίδι, αλλά ξέρουν πως η ομάδα έχει ένα ισχυρό προβάδισμα το οποίο μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως πρόδρομος για την είσοδο στους ομίλους του Europa League για δεύτερη σερί χρονιά.

Αν τελικά η Ομόνοια καταφέρει να προκριθεί επί της Αντβέρπ τότε ασφαλώς και θα βγει κερδισμένη και στη βαθμολογία της UEFA. Επί της ουσίας πρόκριση στους ομίλους του Europa League σου εξασφαλίζει το ελάχιστο 3000 βαθμούς. Αυτό είναι ουσιαστικά το μπόνους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προς τις ομάδες που διακρίνονται.

Για να γίνει πιο κατανοητό το όλο θέμα ας μιλήσουμε με παράδειγμα.

1) Πρώτα κρατούμε πως κάθε νίκη δίνει 2000 βαθμούς και κάθε ισοπαλία 1000

2) Σε περίπτωση που η Ομόνοια τερματίσει στον όμιλο της με λιγότερους από 4 πόντους, κάτι που σημαίνει πως θα μαζέψει λιγότερους από 3000 βαθμούς, τότε η UEFA θα της δώσει ως συνολικό μπόνους 3000 βαθμούς

3) Αν τερματίσει με περισσότερους από 4, τότε η βαθμολογία των «Πρασίνων» θα υπολογίζεται ανάλογα και με τα αποτελέσματα (π.χ 6 πόντους που ήρθαν σε 2 νίκες, τότε θα έχει 4000 βαθμούς)

Να σημειώσουμε επίσης πως η Ομόνοια βρίσκεται στην 227 θέση της βαθμολογίας της UEFA με 3000 βαθμούς, όσους είχε μαζέψει δηλαδή στην περσινή της παρουσία στο Europa League.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση