ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Φέτος τα δεδομένα είναι αλλιώτικα

Rotation και για να χτυπήσει πρόκριση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια από την ερχόμενη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου αρχίζει και επίσημα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και μία σειρά από αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη που θα κρατήσει μέχρι τον Δεκέμβριο. Αγώνες στους οποίους η Ομόνοια θα κληθεί να διαχειριστεί κατάλληλα, αλλά με διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με πέρυσι.

Οι πράσινοι στην περσινή σεζόν και λόγω πιεσμένου προγράμματος έδιναν δύο αγώνες κάθε εβδομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη, γεγονός που τής... στοίχησε σημαντική απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και το πρώτο διάστημα της σεζόν. Φέτος, ωστόσο, αυτοί οι διπλοί αγώνες θα γίνονται σε διαφορετικό βαθμό (δεν θα έχει αγώνες στην Ευρώπη κάθε εβδομάδα), θα υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και θα δοθεί η δυνατότητα στον Χένινγκ Μπεργκ να διαχειριστεί καλύτερα το ρόστερ του.

Φυσικά όλο αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα από πέρυσι. Απλά τονίζουμε πως τουλάχιστον δεν θα έχει την ίδια πίεση. Η Ομόνοια φέτος έχει ένα πιο γεμάτο ρόστερ, πολλοί νεαροί ετοιμάζονται να αρπάξουν την δική τους ευκαιρία για διάκριση, με τον Νορβηγό τεχνικό εκεί που η ομάδα δεν θα έχει την ίδια φρεσκάδα, να έχει την ευχάρεια να επιλέξει να κάνει ό,τι και πέρυσι… Δηλαδή εκτεταμένο ροτέισιον.

Η μόνη διαφορά με πέρυσι είναι ότι στην Ευρώπη και σε μία νέα διοργάνωση όπως είναι το Κόνφερενς Λιγκ, η Ομόνοια βάσΕΙ κλήρωσης (σε καμία περίπτωση δεν είναι βατή), έχει καλές πιθανότητες να διακριθεί. Άρα δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν ο Μπεργκ επιλέξει σε κάποιους αγώνες στο πρωτάθλημα να πραγματοποιήσει αλλαγές.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με τα φετινά δεδομένα, το γεμάτο ρόστερ και το όχι τόσο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, η Ομόνοια εκτός από πρωτάθλημα και κύπελλο που είναι οι μεγάλοι στόχοι της, έχει καλές πιθανότητες να διεκδικήσει πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της σε νοκ άουτ φάση ευρωπαικής διοργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση