ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: «Φωνάζει» για βελτίωση και ενίσχυση

Οι «πράσινοι» προβλημάτισαν με τη χθεσινή τους εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την ευκαιρία να εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα είχε ο Νιλ Λένον στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών. Οι «πράσινοι» έχασαν με 0-2 και έδειξαν ότι χρειάζονται βελτίωση σε αρκετούς τομείς ενόψει των επίσημων τους υποχρεώσεων.

Το «τριφύλλι» δεν μπορούσε να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και να αναπτυχθεί ορθόδοξα. Οι γραμμές της ομάδας ήταν μακριά η μια από την άλλη με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να δημιουργεί πολύ εύκολα προϋποθέσεις για γκολ.

Η πρώτη καλή φάση για την Ομόνοια στο παιχνίδι ήρθε στο 41’ από τον Κακουλλή. Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα ήταν ακίνδυνη και το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν μερικές ημιτελείς επελάσεις του Μπάρκερ από τα αριστερά.

Το ίδιο συνέβη και στην επανάληψη καθώς οι παίκτες του Νιλ Λένον δεν έβρισκαν τον τρόπο να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα και να επιτεθούν. Οι όποιες προϋποθέσεις πήγαν να δημιουργηθούν ήταν με προσωπικές ενέργειες από τους Μπρούνο και Λοΐζου.

Τα πολλά λάθη, η αμυντική αδράνεια και στα δύο γκολ της ΑΕΚ και η δυσκολία στη δημιουργία φάσεων μαρτυρούν ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί. Παράλληλα, ο μονοδιάστατος τρόπος ανάπτυξης και η έλλειψη φαντασίας καθιστούν επιβεβλημένη την ανάγκη για ενίσχυση στην μεσαία και επιθετική γραμμή.

Η Ομόνοια δίνει σήμερα (18:00) άλλο ένα φιλικό κόντρα στην ΜΕΑΠ στο «Ηλίας Πούλλος» ούτως ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν χθες κόντρα στην ΑΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση