ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Φουλάρει για άλλους

Έντονη δραστηριοποίηση στο μετεγγραφικό κομμάτι με στόχο τα πράγματα να κυλήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια έκλεισε χθες την πρώτη της μετεγγραφή αποκτήσασα του διεθνή Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, Χάρη Μαυρία. Το συμβόλαιο συνεργασίας των δυο πλευρών είναι διάρκειας 2.5 χρόνων. Ο Χάρης Μαυρίας τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν στην Hibernian FC, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Rijeka.

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η μετεγγραφή στο Κυπριακό «τριφύλλι» έφτασε σε αίσιο πέρας.

Η δραστηριότητα της Ομόνοιας στο μεταγραφικό τομέα κινείται σε έντονο ρυθμό έτσι ώστε η ομάδα να πλαισιωθεί από όσο το δυνατό περισσότερη ποιότητα όσο γρηγορότερα γίνεται. Η περίπτωση του επίσης Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού Δημήτρη Κολοβού είναι επίσης στο προσκήνιο. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Βελγική Μέχελεν και αγωνίζεται ως δανεικός στην Βίλεμ 2 της Ολλανδίας. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ γνώριμοι στο Γιάννη Αναστασίου που ξέρει τι να περιμένει από αυτούς.

Πέρα από αυτούς τους δυο ποδοσφαιριστές, τον ένα βέβαια ενταγμένο τον δε άλλο με την κατάσταση σε εκκρεμότητα, η Ομόνοια βρίσκεται σε επαφή με  νεαρό χαφ, που σε περίπτωση που αποκτηθεί θα δώσει ταχύτητα στην ανάπτυξη, ενώ θα την κάνει (την ανάπτυξη) και πιο δημιουργική.

Στο μεταξύ θα αρχίσει και η αντίθετη φορά των πραγμάτων. Γίνεται ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν και στη συνέχεια θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

Τα πράγματα κινούνται με ταχύτητα γιατί στόχος είναι να συμπληρωθεί η ενίσχυση μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ιανουαρίου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γεια σας, Χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial ...»
Susan Benson  |  01:52

Επιστροφή στην κανονικότητα σε ένα μη κανονικό κράτος

«Για να εχεις φυσιολογικο κρατος πρεπει να εχεις και φυσιολογικους ανθρωπους! Αλλα στον @manotopo που ...»
Γιωργος Χ  |  07:01

Η Τουρκία στη Λιβύη

«Πέδτα των Ευρωπαίων Χάρη μου εμείς τσ ξέρουμε...»
Αρμαγεδών  |  16:03

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X