ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:57
 

Ομόνοια: Φουλάρει για άλλους

Έντονη δραστηριοποίηση στο μετεγγραφικό κομμάτι με στόχο τα πράγματα να κυλήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια έκλεισε χθες την πρώτη της μετεγγραφή αποκτήσασα του διεθνή Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό, Χάρη Μαυρία. Το συμβόλαιο συνεργασίας των δυο πλευρών είναι διάρκειας 2.5 χρόνων. Ο Χάρης Μαυρίας τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν στην Hibernian FC, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Rijeka.

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η μετεγγραφή στο Κυπριακό «τριφύλλι» έφτασε σε αίσιο πέρας.

Η δραστηριότητα της Ομόνοιας στο μεταγραφικό τομέα κινείται σε έντονο ρυθμό έτσι ώστε η ομάδα να πλαισιωθεί από όσο το δυνατό περισσότερη ποιότητα όσο γρηγορότερα γίνεται. Η περίπτωση του επίσης Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού Δημήτρη Κολοβού είναι επίσης στο προσκήνιο. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Βελγική Μέχελεν και αγωνίζεται ως δανεικός στην Βίλεμ 2 της Ολλανδίας. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ γνώριμοι στο Γιάννη Αναστασίου που ξέρει τι να περιμένει από αυτούς.

Πέρα από αυτούς τους δυο ποδοσφαιριστές, τον ένα βέβαια ενταγμένο τον δε άλλο με την κατάσταση σε εκκρεμότητα, η Ομόνοια βρίσκεται σε επαφή με  νεαρό χαφ, που σε περίπτωση που αποκτηθεί θα δώσει ταχύτητα στην ανάπτυξη, ενώ θα την κάνει (την ανάπτυξη) και πιο δημιουργική.

Στο μεταξύ θα αρχίσει και η αντίθετη φορά των πραγμάτων. Γίνεται ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές που θα φύγουν και στη συνέχεια θα γίνουν οι ανακοινώσεις.

Τα πράγματα κινούνται με ταχύτητα γιατί στόχος είναι να συμπληρωθεί η ενίσχυση μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ιανουαρίου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X