ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Φρένο στην Πάφο για Μπρούνο

Για την ώρα είναι αρνητική στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ενδιαφέρον της Πάφου για τον Μπρούνο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, καθώς η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ χτύπησε με κάθε επισημότητα την πόρτα της Ομόνοιας καταθέτοντας μάλιστα πρόταση για την ολοκλήρωση του deal. Παρά ταύτα από πλευράς των «πρασίνων» δεν φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση να πουν το ναι.

Όπως διαρρέει απ’ το στρατόπεδο των «πρασίνων» η πρόταση ναι μεν είναι ψηλή αν αναλογιστεί κανείς πως μπορεί να φθάσει κοντά στο εκατομμύριο, ωστόσο υπάρχει ένας σημαντικός αστερίσκος. Ουσιαστικά το μεγαλύτερο ποσό είναι υπό την μορφή μπόνους και υπό προϋποθέσεις μπορεί να καταλήξει ή όχι στο ταμείο της ομάδας.

Παράλληλα στην όλη συζήτηση, υπάρχει ροή εντός των «πρασίνων» που θεωρεί πως το να ενισχύσεις σημαντικά έναν αντίπαλο δεν μπορεί να συμβεί εύκολα, εκτός κι αν το ποσό (κι όχι υπό τη μορφή μπόνους) είναι πολύ πιο υψηλό.

Ως εκ τούτου για την ώρα η στάση της Ομόνοιας είναι αρνητική στο όλο θέμα, και με δεδομένα ως έχουν δεν αναμένεται να προχωρήσει το deal. Βέβαια όσο βρισκόμαστε στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την τελική έκβαση σε ένα θέμα, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις που να διαφοροποιούν τα δεδομένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση