ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Γεμάτο το ιατρικό δελτίο

Πέραν των τραυματιών υπάρχουν προβλήματα και με κάρτες

Έχοντας χτίσει για πρώτη φορά στη σεζόν νικηφόρο σερί, η Ομόνοια θέλει να το επεκτείνει στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Την ίδια ώρα όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή βλέπει το ιατρικό δελτίο της ομάδας να περιέχει αρκετά ονόματα, κάτι που τον αναγκάζει να προσαρμόσει το πλάνο του.

Απ’ το παιχνίδι με τον Οθέλλο προστέθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές στη λίστα των τραυματιών. Συγκεκριμένα οι Μάθιους και Κούσουλος αποχώρησαν με αναγκαστική αλλαγή απ’ τον αγώνα, ενώ παρά το γεγονός πως ο Νικόλας Παναγιώτου ολοκλήρωσε το παιχνίδι, αποκόμισε πρόβλημα. Όλοι τους θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος τους, με τον Ουαλό δεξιό οπισθοφύλακα να έχει το μεγαλύτερο ερωτηματικό μιας και το πρόβλημα του παρουσιάστηκε στον αστράγαλο.

Πέραν των τριών αυτών ποδοσφαιριστών θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση των Κακουλλή και Σίμιτς, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Οθέλλο, ενώ ο Κυριακίδης υπέστη έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός.

 Σε όλα τα πιο πάνω πρέπει να προστεθούν τα ονόματα των Αλιούμ και Χάμπο που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, με τον Σωφρόνη να προβαίνει σήμερα στην επιλογή για το αν θα χάσουν τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ή την Καρμιώτισσα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση