ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια για βομβιστική επίθεση κατά Γρηγόρη: Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές

Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και επιτέλους να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους δράστες αυτών των επιθέσεων, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση για την βομβιστική επίθεση στην οικεία του αναπληρωτή προέδρου της εταιρείας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, Δημήτρη Γρηγόρη, εξέδωσε η διοίκηση των πρασίνων.

Αναλυτικά:

«Καταδικάζουμε την επίθεση σε βάρος του αναπληρωτή προέδρου, Δημήτρη Γρηγόρη και εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον ίδιο και την οικογένειά του.

Τέτοιες ενέργειες δεν γίνονται ανεκτές από την Ομόνοια. Όχι μόνο δεν αλλοιώνουν τη διαχρονική μας θέση και προσπάθεια για τίμιο και καθαρό ποδόσφαιρο και αθλητισμό, αλλά μας γεμίζουν με ακόμη μεγαλύτερο σθένος και δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα αυτό.

Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και επιτέλους να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους δράστες αυτών των επιθέσεων.

Διότι σε αντίθετη περίπτωση, εάν τέτοιες επιθέσεις στο μέλλον οδηγήσουν σε τραγικότερες συνέπειες, θα φέρει ακέραια την ευθύνη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους εξέφρασαν τη στήριξή τους στον κ. Γρηγόρη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση