ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια για Δασάκι: «Άδικη και χωρίς επαρκή επιχειρήματα η απόφαση της αστυνομίας»

Ευχαριστούν τον Εθνικό και εκφράζουν παράπονα για την άρνηση της αστυνομίας οι «πράσινοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωσή της η Ομόνοια αναφέρεται στην άδικη κατά την ίδια απόφαση της αστυνομίας των Βάσεων να απαντήσει αρνητικά στο αίτημά της για χρήση του γηπέδου του Εθνικού ως έδρα της για τη νέα περίοδο και εκφράζει τις ευχαριστίες της στη διοίκηση της ομάδας της Άχνας για τις από κοινού ενέργειες για το γηπεδικό.

Αναλυτικά:

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Άχνας και ειδικότερα στον Πρόεδρο, Κίκη Φιλίππου, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δάσους της Άχνας, για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά την περίοδο που καταβάλλαμε από κοινού ενέργειες για το θέμα της έδρας.

Ιδιαίτερα όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν λόγω του ζητήματος με την Αστυνομία των Βάσεων, τόσο ο Εθνικός Άχνας, όσο και το Κοινοτικό Συμβούλιο του Δάσους της Άχνας, αλλά και όλη η Κοινότητα, απέδειξαν πόσο πολύ ήθελαν αυτή η συνεργασία να γίνει πραγματικότητα.

Θεωρούμε ότι η απόφαση της Αστυνομίας των Βάσεων να απαντήσει αρνητικά στο αίτημά μας για χρήση του σταδίου της Άχνας, είναι άδικη για την κοινότητα της Άχνας, λήφθηκε – κατά την άποψή μας – χωρίς επαρκή επιχειρήματα και στέρησε από την Άχνα την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη σε διάφορους τομείς. Νιώθουμε και καταλαβαίνουμε τα αισθήματα που διακατέχουν τους κατοίκους της ακριτικής περιοχής.

Σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε ετοιμάσει μαζί με τον Εθνικό Άχνας, το στάδιο της Άχνας θα μετατρεπόταν σε «στολίδι» για την περιοχή αλλά και ευρύτερα για τον αθλητισμό της Κύπρου, ενώ η κοινότητα της Άχνας θα δεχόταν μια ευεργετική ανάταση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε, επίσης, πως ο Εθνικός Άχνας, από την πρώτη στιγμή που τον προσεγγίσαμε για να καταθέσουμε το αίτημά μας για να χρησιμοποιούμε το στάδιο της Άχνας ως έδρας μας, ανταποκρίθηκε θετικά και γενικά παρουσιάστηκε πρόθυμος να προβεί σε όποιες ενέργειες χρειαζόταν ώστε να καταστεί εφικτό να υλοποιήσουμε τα σχέδια που συμφωνήσαμε και ετοιμάσαμε.

Ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα σε όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση