ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Γιάνσον και άλλοι δυο

Στην τελική ευθεία το θέμα του τεχνικού διευθυντή στους κυπελλούχους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξει κατάληξη όσο αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια, με τις διεργασίες των «πρασίνων» να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού έχει καταρτίσει μια short-list με τρεις υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές. Το όνομα του Γέσπερ Γιάνσον που έγινε γνωστό μέσω δημοσιεύματος από τη Σουηδία, επιβεβαιώνεται από την επίσημη Ομόνοια ότι βρίσκεται στη λίστα μαζί με άλλες δυο αξιόλογες περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών.

Πολύ σύντομα οι «πράσινοι» αναμένεται καταλήξουν στον εκλεκτό τους για το συγκεκριμένο πόστο, ο οποίος θα έχει επιτελικό ρόλο στον προγραμματισμό της ομάδας.

Μετά την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή οι κυπελλούχοι θα φουλάρουν τις μηχανές τους για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, στοχεύοντας σε προσθήκες που θα ανεβάσουν το επίπεδο και θα προσδώσουν επιπρόσθετο βάθος στην ομάδα.

Στόχος των «πρασίνων» είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ σε ένα σημαντικό βαθμό με την έναρξη της προετοιμασίας η οποία υπολογίζεται να αρχίσει στα τέλη Ιουνίου, ένα μήνα περίπου πριν από το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση