ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Γυρίζει αμέσως το διακόπτη!

Έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η χθεσινή ήττα από την ΑΕΚ έφερε την στεναχώρια, αλλά όχι και την απογοήτευση. Η στενοχώρια είναι φυσιολογικό να υπάρχει και για το αποτέλεσμα αλλά και για τη στέρηση των  ελπίδων για τον τίτλο. Ναι, έτσι είναι. Πριν το ματς όλοι έβλεπαν ότι αν η Ομόνοια κερδίσει, κάνει βήμα όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και προς τον τίτλο. Και με βάση το τι βλέπαμε από τη ομάδα κατά το τελευταίο διάστημα οι ελπίδες για τη νίκη ήταν βάσιμες.

Η στενοχώρια όμως υπάρχει κυρίως για την εικόνα της ομάδας. Που χθες δεν έδωσε σε κανένα το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα κερδηθεί το ματς. Είχε συνεχώς ρόλο δευτερεύοντα, έχασε ξανά από την ίδια ομάδα με κατεβασμένα τα χέρια, μόλις δέχθηκε το γκολ, λες και έσβησαν τα φώτα και δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια! Όλα αυτά δεν χαρακτηρίζουν ομάδα στόχων.

Φυσικά και δεν είναι ευχαριστημένος με τους παίκτες του με όλα αυτά ο Γιάννης Αναστασίου, (αλίμονο να ήταν δηλαδή, με τέτοια εμφάνιση), αλλά δεν ήταν πρέπον να ..ρίξει τους παίκτες του που τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει τιτάνια προσπάθεια και τη συνεχίζουν για να φθάσουν  στο στόχο. Η προσδοκία του κόσμου είναι ότι το χθεσινό ήταν απλώς μια παρένθεση.

Όλα αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω, ( για τα οποία δεν υπάρχει καμια σοβαρή δικαιολογία), στενοχώρησαν τον κόσμο πιο πολύ από την ήττα. Γιατί ο ποδοσφαιρικός εγωισμός του Ομονοιάτη είναι «αρρώστια». Αλλά και φάρμακο. Η ομάδα όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να «γυρίσει τον διακόπτη». Το μεγάλο παράδειγμα επί τούτου είναι το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ που βρίσκεται τη στιγμή που πριν από λίγο καιρό, ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν την είχαν ξεγραμμένη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση