ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: H ελληνική αγορά και η... ρεαλιστική προσέγγιση

Ο στρατηγικός σύμβουλος του «τριφυλλιού» καλοβλέπει κι άλλες περιπτώσεις από την πατρίδα του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Ομόνοια ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, αφού δεν αργούν οι επόμενες ανακοινώσεις ενίσχυσης. Τις τελευταίες ημέρες για τους «πράσινους» έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα από Ελλάδα κάτι που δείχνει εν μέρει και τις προθέσεις του Γιάννη Αναστασίου.

Ο στρατηγικός σύμβουλος ποδοσφαίρου της Ομόνοιας ξέρει την ποιότητα του πρωταθλήματος της πατρίδας του, θεωρόντας ότι οι ελέυσεις από Ελλάδα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι».

Αρχικά, η περίπτωση του Γιάννη Μασούρα θεωρείται η πιο σίγουρη, αφού ο ποδοσφαιριστής τα βρήκε με την ομάδα της πρωτεύουσας και αναμένονται τα νεότερα σχετικά με τις συζητήσεις με την Αστάνα. Ένας ποδοσφαιριστής που θα θεωρείται βασική επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πιο ψηλά.

Ακολούθως είδαμε δημοσιεύματα για Γερεμέγεφ, Κώτσιρα και το πιο πρόσφατο παράδειγμα του Πάολο Φερνάντες. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι» με εμπειρίες και παραστάσεις, όμως την ίδια ώρα είναι ποδοσφαιριστές με μεγάλο κασέ που ίσως να μην βλέπουν τον μέλλον τους στο νησί μας αυτή την στιγμή.

Η Ομόνοια βρίσκεται σε θέση να διαπραγματευτεί με τέτοιες περιπτώσεις κυρίως λόγω Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος μαζί με Βάλντας Νταμπράουσκας εξετάζουν κάθε ποδοσφαιριστή, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση