ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η αγωνία για ποιοτική ενίσχυση

Ο κόσμος της ομάδας έχει εμπιστοσύνη στον κόουτς και περιμένει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έχουν αρχίσει από προχθές οι ανακοινώσεις των αλλαγών στην Ομόνοια με τον Ισμαήλ Στράντι να αποτελεί τον πρώτο αποχωρήσαντα και τον Εκτορ Γιούστε να τον ακολουθεί, ενώ κατά τις ενδείξεις δεν θα αργήσουν και άλλες ανακοινώσεις.

Το πόσο μεγάλες θα είναι αυτές οι αλλαγές κανείς δεν μπορεί να το υπολογίσει σε αυτό το χρονικό σημείο για τον απλούστατο λόγο ότι η διαδικασία των μετεγγραφών, είναι διαδικασία δυναμική.

Είναι κατανοητό σε άπαντες ακόμη και στον πλέον (ποδοσφαιρικώς) αφελή ότι για να κερδίσει η Ομόνοια ξανά το Πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχει ένα ρόστερ άκρως ανταγωνιστικό με παικταράδες πρώτης γραμμής.

Τα τελευταία δυο χρόνια, οι ακατανόητες επιλογές παικτών, (τα ονόματα είναι πολλά, αλλά δεν χρειάζεται αυτή την στιγμή να τα αναφέρουμε αναλυτικά), οδήγησαν στην υποβάθμιση του ρόστερ.

Το αναγκαίο ζητούμενο τώρα είναι να έλθουν παίκτες όντες καλύτεροι από τους παίκτες που έχουν οι αντίπαλοι της ομάδας στη διεκδίκηση του τίτλου. Το ρόστερ πρέπει να ξεχειλίζει από ποιότητα.

Αυτή είναι η αγωνία των Ομονοιατών. Το αν θα τα καταφέρει η ομάδα αυτή τη χρονιά να βρει παίκτες που να αναβαθμίζουν το ρόστερ και που να αρμόζουν στους στόχους της.

Εμπιστοσύνη στον προπονητή

Έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος στο Σωφρόνη Αυγουστή αλλά είναι τα βιώματα του πρόσφατου παρελθόντος που δεν επιτρέπουν στον Ομονοιάτη να αισθάνεται ήσυχος ότι όλα θα πάνε καλά. Εντάξει, καμιά μετεγγραφή στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί εκ των προτέρων να θεωρηθεί «σιγουράντζα», αλλά στην Ομόνοια το κακό έχει παραγίνει και έχουν μείνει ...ψυχολογικά τραύματα στον κόσμο.

Πάντως ο χρόνος που υπάρχει είναι περιορισμένος. Εντός των περιορισμένων πλαισίων του, η Ομόνοια επιβάλλεται να κινηθεί με υψηλές ταχύτητες και με εξαιρετική αποτελεσματικότητα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση