ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η αξιοποίηση της καινούριας συγκυρίας

Αφορά τις δομές και το ρόστερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Τρέχουν» οι διεργασίες ενίσχυσης στην Ομόνοια, με τον Βραζιλιάνο Εβάντρο Κόστα να βρίσκεται στο νησί μας και να διαπραγματεύεται με το τριφύλλι , το Γιάννη Μασούρα να είναι και αυτός σε διαδικασία επαφών, ενώ υπάρχει αναμονή για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με το Φαμπιάνο με την περίπτωση να ανησυχεί σε ένα βαθμό τον κόσμο ενόσω συνεχίζεται η εκκρεμότητα.

Η συγκυρία, που διαμορφώνεται για την Ομόνοια είναι καινούρια όχι μόνο από άποψη σημαντικής ενίσχυσης (το ρόστερ αλλάζει μορφή σε αρκετά μεγάλο βαθμό) αλλά και από άποψη δομών λειτουργίας.

Είναι καθολική η αλλαγή στο επιτελείο σχεδιασμού ( διορισμός Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού με το Γιάννη Αναστασίου να αναλαμβάνει το πόστο, αλλαγή στο άτομο που είναι Επικεφαλής του Τμήματος Σκάουτινγκ, με το Λοράν Ντεσό να παίρνει τη θέση του Σίμου Ταραπουλούζη).

Πέραν τούτων άλλο ένα στοιχείο που εντάσσεται στην καινούρια συγκυρία είναι ότι ο Σταύρος Παπασταύρου παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και αντικειμενικά καθίσταται περισσότερο εμπλεκόμενος. Εννοείται ότι η καινούρια συγκυρία περιλαμβάνει όχι απλώς τη διατήρηση του Κυπριακού στοιχείου, αλλά την τόνωση του.

Στόχος το χτίσιμο ενός ρόστερ με ηγέτες, αλλά και με ταλαντούχους παίκτες. Η δημιουργία ενός συνόλου που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα προσπαθήσει για την Ευρωπαϊκή διάκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση