ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η διακοπή δεν ωφελεί και τόσο

Έχει χρόνο ο κόουτς αλλά δεν έχει παίκτες, ενώ η ομάδα είναι σε καλό μομεντουμ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η νίκη επί του Ολυμπιακού είχε προεκτάσεις. Πέραν των τριών βαθμών το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με την ευρύτητα του… κόμισε τα εξής:

Έδωσε συνέχεια σε μια περίοδο βελτίωσης με το μετασχηματισμό να προχωρά ομαλά μέχρι στιγμής. Ασφαλώς και υπάρχει ακόμη μπόλικος δρόμος όπως άλλωστε επισήμανε και στην ανάρτηση   του ο Γιανίκ Φερέρα

Ηρεμία. Η Ομόνοια μπήκε στη διακοπή με αέρα.Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να πηγαίνει με νίκη σε περίοδο διακοπής και ιδιαίτερα αν αυτή η διακοπή ακολουθείται από το κλασικό ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου   το οποίο μάλιστα αυτήν τη φορά εμπεριέχει σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για το τριφύλλι.

Τόνωσε την αυτοπεποίθηση των παικτών αλλά κυρίως των φορ της ομάδας. Σκόραραν άπαντες οι συμμετέχοντες στο ματς (Γκάρι Χούπερ, Τιμ Μάταβς, Ανδρόνικος Κακουλής) που πρέπει να έχουν αυξημένα αποθέματα αυτοπεποίθησης τώρα που θα απουσιάζει ο Kαρίμ Ανσαριφάρντ γιατί οι πιθανότητες να καταστούν πιο ενεργοί αυξάνονται.

Tα γκολ αυτά φτιάχνουν την ψυχολογία τους και τους δίνουν και δύναμη.

Μια και περί επιθετικών η αναφορά σημειώνεται ότι οι 13τελικες προσπάθειες που πραγματοποίησε η ομάδα είναι οι περισσότερες σε αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα

Σε αυτό το διάστημα της διακοπής ο Γιανίκ Φερέρα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με υψηλότερες εντάσεις στις προπονήσεις, καθώς οι συμπληρωθέντες συνεχόμενοι αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη αποτέλεσαν τροχοπέδη προς τούτο. Δίνεται ευκαιρία στον προπονητή να περάσει τις ιδέες του στους παίκτες. Όμως δυστυχώς για την Ομόνοια η ευκαιρία αυτή δεν είναι εκμεταλλεύσιμη στον επιθυμητό βαθμό, για τον απλούστατο λόγο ότι απουσιάζουν 13 ποδοσφαιριστές λόγω υποχρεώσεων με αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάνει τη δουλειά του όπως θα ήθελε.

Είναι επίσης ένας άλλος παράγοντας. Η διακοπή έρχεται σε μια στιγμή που ομάδα βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Στο καλύτερο ίσως από την αρχή του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση