ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η εικόνα της, η «υπόσχεση» της

Το «τριφύλλι» μπορεί αυτήν τη στιγμή να μιλά για κέρδος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αν μιλήσουμε για «κέρδη» και «ζημίες», στην παρούσα φάση του πρωταθλήματος, αυτή τη στιγμή η Ομόνοια μπορεί να μιλά για κέρδος.

Το κέρδος δεν έχει πάντοτε -ή τις περισσότερες φορές- να κάνει τόσο με τη βαθμολογική συγκομιδή, -που καθόλου άσχημη δεν είναι για τους πράσινους στην παρούσα πρώιμη φάση του πρωταθλήματος - αλλά σε ένα σημαντικό βαθμό και με την «υπόσχεση» που δημιουργεί μια ομάδα με το παιχνίδι της.

Σε αυτό τον τομέα είναι σαφές πως το στοιχείο αυτό ή αν θέλετε την ιδιότητα την έχει η Ομόνοια που ξεπερνάει ομαλά και σε ικανοποιητικό βαθμό πειστικά τα εμπόδια που έχει μπροστά της Στα δυο ντέρμπι (υψηλά εμπόδια) πήγε καλά στα δε άλλα δυο (χαμηλότερα), πήγε καλά στο ένα μέτρια στο άλλο. Τα δυο ψηλά ακολούθησαν τα άλλα δυο

Η εικόνα, της ομάδας σε συνδυασμό με την διαχείριση που κάνει ο Σωφρόνης Αυγουστή κόκκινων καρτών ένεκα- είναι θετική και εμφανίζει προοπτική. Όπως είδαμε, στα ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο και η διαχείριση των αγώνων από τον προπονητή. Διατηρεί, για να μη πούμε καθορίζει την ισορροπία της ομάδας, μέσα στον αγώνα.

Εν κατακλείδι, τα πράγματα που μέχρι στιγμής βλέπουμε από την Ομόνοια στο πρωτάθλημα ξεπερνούν τις αρχικές προσδοκίες και δικαιολογούν αισιοδοξία.

Άλλο ένα ντέρμπι

Η Ομόνοια ετοιμάζεται για το τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι αγωνιζόμενη αυτή τη φορά στο ΓΣΠ με τον Άρη (Δευτέρα 7μμ).Η (απευθείας) κόκκινη κάρτα του Μαρκίνιος Σιπριάνο στο ματς με την ΑΕΛ φέρνει άλλη μία απουσία για την Ομόνοια στο επερχόμενο ματς
Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα στερηθεί, και τον Φουάντ Μπασιρού για τον ίδιο λόγο, αλλά και τον Βέλικο Σίμιτς (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και προτιμήθηκε να αγωνιστεί με την ΑΕΛ).

ΥΓ1 Σε σίριαλ με πολλά επεισόδια εξελίσσεται η υπόθεση του Μάριου Ηλία. Με θύμα τον ίδιο τον παίκτη. Κανέναν άλλο.
ΥΓ2 . Η συνέντευξη του Γέσπερ Γιάνσον ήταν το απόλυτο ξενέρωμα για τον κάθε Ομονοιάτη. Μεταξύ άλλων είπε ότι δεν θα γίνουν μετεγγραφές πριν τα Χριστούγεννα! Προσέξτε...μεταξύ άλλων. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση