ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η εμπλοκή με τράπεζα «διώχνει» τον Παπασταύρου

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του ισχυρού άνδρα των «Πρασίνων» τον ωθούν στην πώληση των μετοχών του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το ενδιαφέρον του Τζον Χριστοδούλου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ομόνοιας, μονοπωλεί στο ρεπορτάζ των «Πρασίνων». Για την ώρα οι πληροφορίες περί ενδιαφέροντος όντως επιβεβαιώνονται (λεπτομέρειες εδώ) και εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμιά κατάληξη στο όλο θέμα όμως το νεότερο που προκύπτει είναι πως επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Σταύρο Παπασταύρου να έχει στα σχέδια του ένα νέο επαγγελματικό βήμα, με εμπλοκή του στο τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ. Ενδεχομένως αυτός να είναι ο λόγος που θέλει να μεταβιβάσει τις μετοχές του στον Χριστοδούλου, καθώς οι νόμοι στις ΗΠΑ δεν επιτρέπουν σε κάποιον να έχει υπό την ιδιοκτησία του αθλητικό σωματείο.

Μέχρι στιγμής, ο Παπασταύρου δεν έχει τοποθετηθεί στους στενούς του συνεργάτες γι' αυτό το θέμα και αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη κίνησή του.

Με βάση το συμφωνητικό έγγραφο που υπάρχει ανάμεσα στον Παπασταύρου και το σωματείο, το σωματείο της Ομόνοιας έχει το δικαίωμα της πρώτης άρνησης και έχει και τον πρώτο λόγο στο όλο ζήτημα. Αν όμως το σωματείο για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να αγοράσει πίσω τις μετοχές του Παπασταύρου, τότε αυτός στη συνέχεια μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε πληροί τις προϋποθέσεις για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρείας.

Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες με βάση τους όρους της συμφωνίας του σωματείου με τον Παπασταύρου, ενώ υπάρχουν επίσης και περιορισμοί. Σε αυτόν που θα δώσει τις μετοχές του ο Παπασταύρου, θα πρέπει να είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και κύρους, ο οποίος να έχει και την αποδεδειγμένη οικονομική ρευστότητα, για να μπορέσει να διοικήσει την Ομόνοια στο άμεσο μέλλον.

Ουσιαστικά εξέλιξη στο όλο θέμα θα έχουμε, μετά την επίσημη τοποθέτηση του Παπασταύρου το επόμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση