ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η επίσημη θέση για το κρούσμα

Τι αναφέρουν οι «πράσινοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια ενημερώνει για το θετικό κρούσμα που εντοπίστηκε στην ομάδα, με ανακοίνωσή της.

Όπως αναφέρουν οι «πράσινοι» έχει εντοπιστεί ποδοσφαιριστής της ομάδας θετικός στον κορωνοϊό και έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα χθεσινά δείγματα ήταν αρνητικά.

Η χθεσινή και σημερινή προπόνηση δεν έγιναν, ενώ η αυριανή θα γίνει με όσα προβλέπονται στο πρωτόκολλο.

Νέος έλεγχος θα γίνει την Κυριακή, όπως προνοεί η UEFA πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε πως μετά από δύο ελέγχους που διενεργήθηκαν χτες (24/09) και σήμερα (25/09) στα μέλη της αποστολής μας που ταξίδεψαν στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει εντοπιστεί ποδοσφαιριστής μας θετικός στη νόσο COVID-19. Τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά.

Ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό και εφαρμόζει όσα προβλέπονται στο πρωτόκολλο. Η χτεσινή (24/09) και σημερινή προπόνηση (25/09) έχουν ακυρωθεί, ενώ η ομάδα θα προπονηθεί αύριο (26/09) εφαρμόζοντας και ακολουθώντας όπως πάντοτε τις πρόνοιες του πρωτοκόλλου.

Υπάρχει προγραμματισμένος νέος έλεγχος την ερχόμενη Κυριακή (27/09), σύμφωνα με το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Σημειώνουμε πως τις τελευταίες πέντε μέρες η ομάδα μας έχει υποβληθεί σε τρεις ελέγχους, καθώς πέρα από τον χτεσινό και τον σημερινό είχε γίνει έλεγχος και την περασμένη Κυριακή στον οποίο όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση