ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η μεγάλη ανηφόρα στη «Ghelamco Arena».

Δυσχερέστατο το έργο μέσα στη Γάνδη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο συνεργάτης του Νιλ Λένον, Γκάρι Πάρκερ μια εβδομάδα πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και δυο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα δηλώνει ότι «Χρειαζόμαστε ακόμη δυο-τρεις παίκτες, κοιτάζουμε, ελπίζουμε από βδομάδας να τους έχουμε». Πέραν αυτού ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε τελευταίος ο Ρομάν Μπεζούς δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση ετοιμότητας, παρά το ότι χθες έπαιξε ως αλλαγή

Είναι εμφανές ότι κάτι δεν πήγε καλά στο σχεδιασμό. Και συγκεκριμένα στο timing. Όσον αφορά, εν πρώτοις, το ματς με τη Γάνδη και δευτερευόντως το πρωτάθλημα. Η λέξη «δευτερευόντως» αφορά τη χρονική πτυχή αλλά και το ότι το πρωτάθλημα είναι…διάρκεια, ενώ τα ματς με τη Γάνδη και πιο νωρίς γίνονται αλλά αμφότερα είναι ματς δίχως αύριο

Η Ομόνοια εκτιμάται ότι που μπορεί να είναι λαμπερή μέσα στη σεζόν αν αποδειχθεί εύστοχη στις καθυστερημένες, τελευταίες μεταγραφές της. Η ευθύνη για την καθυστέρηση βαραίνει την ομάδα σχεδιασμού που δεν φρόντισε μέσω του scouting είτε να φτάσει στο Ευρωπαϊκό ματς με όσο το δυνατόν περισσότερες ενισχύσεις.

Στα δυο τελευταία σημαντικά φιλικά ματς με ομάδες δυνατές –ΑΕΚ Απόλλωνας- οι αντίπαλοι ήταν μεν πιο έτοιμοι , αλλά και ήταν και ανώτεροι και πιο γρήγοροι και εκμεταλλεύτηκαν τους πολλούς χώρους που άφηνε η Ομόνοια κέρδιζαν τις περισσότερες μονομαχίες ενώ είχαν περισσότερες επιλογές στον πάγκο,

Στη φάση κατοχής, συγκεκριμένα βλέπουμε με το Μπρούνο Φελίπε να προσπαθεί χωρίς υποστήριξη. Βλέπουμε επίσης ημιτελείς ενέργειες. Δημιουργικά υπάρχει πρόβλημα με τη ομάδα να σκοράρει …μηδέν γκολ σε δυο ματς. Τα ίδια τα περυσινά.

Το αυτονόητο ζητούμενο είναι μια δεμένη ομάδα με ισχυρή ποδοσφαιρική ταυτότητα, που να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και να είναι διεκδικητική στην Ευρώπη.

Προς το παρόν η ομάδα με τις αδυναμίες της ταξιδεύει για Γάνδη όπου θα αντιμετωπίσει στις 18 του μήνα μια ομάδα με 4 ματς πρωταθλήματος στο ενεργητικό της και που σταδιακά ανεβάζει απόδοση. Χθες πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί της Οστάνδης με 3-1.

Όσο για τις απουσίες που παρατηρούνται στην αντίπαλο αυτά είναι λεπτομέρειες Οι απουσίες δεν αλλάζουν τον τρόπο σκέψης μιας ομάδας που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει 6 και 7 παίκτες ανάλογα το παιχνίδι που έχει μπροστά της.

Η Ομόνοια είδε χθες στον καθρέφτη τις αδυναμίες της! Και κατάλαβε πάρα πολύ καλά πόσο μεγάλη ανηφόρα έχει μπροστά της για να εμφανιστεί ανταγωνιστική στις 18 του μήνα στην εντυπωσιακή «Ghelamco Arena».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση