ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η μεγάλη λάμψη της Πέμπτης

Τεράστιος ο αγώνας με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η χθεσινή εκτός έδρας νίκη της Ομόνοιας επί της Δόξας ήταν ασφαλώς το αυτονόητο ζητούμενο για το τριφύλλι. Οποιδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα σήμαινε μόνο «πλην» για την ομάδα της Λευκωσίας.

Ήταν η νίκη το αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ομάδας που έδειξε ότι δεν αρκείται με κάτι λιγότερο από τη νίκη. Όχι με την εμφάνιση, που δεν ήταν λαμπερή, αλλά με την γενικότερη… στάση που κράτησε. Στάση επιβολής, αδιαμφισβήτητης ποιοτικής ανωτερότητας μέσω της οποίας ένοιωθε σίγουρη ότι θα έλθει η τελική επικράτηση, αυξάνοντας ταυτόχρονα στον αντίπαλο το βαθμό του αισθήματος συνδρόμου κατωτερότητας που τον διακατέχει έναντι της ως μεγάλου αντίπαλου.

Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη, η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, η τρίτη συνολικά και η πρώτη μιας ήδη αρξάμενης σειράς δύσκολων αγώνων. Με βάση αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι το αποτέλεσμα ήταν τονωτική ένεση ενόψει του αγωνιστικού Γολγοθά.

Στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους τραυματίες ποδοσφαιριστές. Βασικά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Μορέτο Κασάμα, ενώ ο Γιάννης Κούσουλος αναμένεται να χρειαστεί ακόμα λίγες μέρες. Εκτός έχει τεθεί ο Φουάντ Μπασιρού, κάτι που επιφέρει μεγάλη απώλεια στην Ομόνοια.

Όλοι τώρα περιμένουν το λαμπερό ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ.

Πέτρος Παπαγιώργης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση