ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η μη ενίσχυση και η μη εκπλήρωση

Εχει μεγάλη σημασία η επιτυχία των μετεγγραφών

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να ανέβει το βουνό που υπάρχει στο δρόμο της. Να βελτιωθεί από δω και μπρος και να πάρει καλύτερα αποτελέσματα από αυτά των τελευταίων πέντε ματς, παραμένουσα σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου.

Η ενίσχυση όπως έχουμε γράψει ξανά –και θα το ξαναγράψουμε αν χρειαστεί (γιατί οι εμπειρίες επί του θέματος δεν είναι και οι καλύτερες) θα πρέπει να γίνει αυτήν τη φορά ΕΓΚΑΙΡΑ.

Δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας στις μετεγγραφές

Όταν λέμε ενίσχυση - χωρίς να το παίζουμε, ούτε αυθεντίες, ούτε παντογνώστες, γιατί τέτοιοι δεν είμαστε, ούτε ποτέ θα γίνουμε - εννοούμε τα εξής:

Να έλθουν ένας φορ και ένας πλάγιος μεσοεπιθετικός υψηλού επιπέδου που θα δώσουν και πλάτος και βάθος στην επίθεση και θα εμπλουτίσουν την επιθετική λειτουργία της ομάδας με διαφορετικούς τρόπους ανάπτυξης και, επί τέλους …τελειώματα!

Αυτά μέσα στη φιλοσοφία του ότι η Ομόνοια είναι η ομάδα που θα πρέπει να επιβάλλει το παιχνίδι της, να δημιουργεί φάσεις και να σκοράρει για να φτάνει στη νίκη.

Υπάρχει μια μερίδα οπαδών – η μεγαλύτερη για την ακρίβεια- που βλέπουν ότι τo ρόστερ είναι αξιόλογο για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και περιμένουν να γίνει πλήρες ρόστερ πρωταθλητισμού με την ενίσχυση.

Αυτοί που διακατέχονται από κακομοιριά και προβαίνουν καθ΄έξιν σε μία εστίαση στο κακό και τη μια μέρα ανακαλύπτουν ότι ο προπονητής, (που πήρε την ομάδα από την ανυποληψία και την έβαλε στους ομίλους του Γιουρόπα), είναι άσχετος, την άλλη ότι ο Πρόεδρος (που έχει δώσει πάνω από δέκα εκατομμύρια για να καλύψει τα εγκλήματα του παρελθόντος) δεν κάνει μετεγγραφές, την παράλλη ότι η ομάδα πήγε στους ομίλους από τύχη (!), (γιατί τύχη είναι να αποκλείεις τις πρωταθλήτριες Πολωνίας και Σερβίας), και πάει λέγοντας, αποτελούν τη θλιβερή μειοψηφία.

Εκεί όμως που δεν υπάρχει διαχωρισμός είναι στο εξής: Δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας στις μετεγγραφές.

Το προπερασμένο καλοκαίρι στο κτίσιμο μιας ομάδας εκ βάθρων, η επιτυχία ήταν άνευ προηγουμένου. Το περασμένο καλοκαίρι λιγοστές πινελιές χρειαζόντουσαν, αλλά το πινέλο δεν άπλωσε καλά το χρώμα και ο πίνακας παρουσιάζει ατέλειες. Στην ουσία, μόνο μια πινελιά άπλωσε καλά. Αυτό παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Όταν λέμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο αποτυχίας στις προσθήκες, εννοούμε το εξής… απλό:

Μη ενίσχυση σημαίνει περίπου μη εκπλήρωση στόχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μας πήρε ο δαίμονας

«Η ε/κ αρχουσα ταξη απο το 1955, δια πυρος και σίδηρου, επιδιωξε τη μονοπωληση της εξουσιας, στη Κυπρο, ...»
levant  |  20:24

Συνάντηση Αβέρωφ-Σιζόπουλου για τους προϋπολογισμούς

«Κορώνες σούπερ πατριωτισμού και μάχης κατά της Διαφθοράς από τον Σιζόπουλο αλλά εντελώς τυχαίως η Προεδρία ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:21

Επιστολή Αναστασιάδη προς πρόεδρο Ένωσης Συντακτών

«Και ο Θιασάρχης του Μεγάλου Μας Τσίρκου παρελαύνει χωρίς καμμία αιδώ κι αποδοχή ευθυνών γιά τι κατά ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:18

Κούσιος: Το ΑΚΕΛ αποπροσανατολίζει από την εμπλοκή του στη διαφθορά

«Όταν γιά πρώτα φορά όλοι οι νοήμονες πολίτες της διαλυμένης και λεηλατημένης πλέον Κύπρου των Ελλήνων ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  16:14

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση