ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:02
 

Ομόνοια: Η μπάλα στο Υπουργείο για το Μακάρειο

Τι λέχθηκε στην σημερινή συνάντηση των «πρασίνων» με τον ΚΟΑ

Newsroom 24sports

Τίποτα το ουσιαστικό (όπως άλλωστε αναμενόταν) δεν πρόεκυψε στην σημερινή συνάντηση πυ έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ, ανάμεσα σε αντιπροσωπείες της Ομόνοιας και του ΚΟΑ, για το περιβόητο θέμα του Μακαρείου σταδίου.

Συγκεκριμένα, οι αξιωματούχοι του ΚΟΑ ανέφεραν στην Ομόνοια ότι δεν έχουν καμία ένσταση στο αίτημα της εταιρείας και τους ζήτησαν να απευθυνθούν επισήμως στον οργανισμό για παραχώρηση του σταδίου.

Στην συνέχεια, το αίτημα θα μεταφερθεί από τον ΚΟΑ, στο Υπουργείο Παιδείας, στο οποίο υπάγεται ο Οργανισμός Αθλητισμού. Από ‘κει και πέρα θα αποφασίσει το υπουργείο. Θα εξετάσει δηλαδή, εάν υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι για την υλοποίηση του έργου.

Σε περίπτωση που η απόφαση του Υπουργείου θα είναι θετική, -θυμίζουμε ότι- η Ομόνοια έχει τονίσει ότι είναι διαθέσιμη να συμβάλει οικονομικά στην ανέγερση του καινούργιου σταδίου, το οποίο θα εξακολουθήσει να ανήκει στον ΚΟΑ.

Απλώς, η Ομόνοια θα έχει την διαχείριση του σταδίου για κάποια χρόνια (πχ. να υπάρξει  συμφωνία 20ετίας).

Όσον αφορά το θέμα του αγώνα της πρεμιέρας με την Δόξα, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Μακάρειο, η Ομόνοια επιμένει ότι δεν πρόκειται να παραταχθεί στο γήπεδο εάν δεν υπάρχει ασφάλεια για όλο τον κόσμο.

Λέχθηκε ότι το γήπεδο θα ελεχθεί από την αρχή αδειοδότησης σταδίων, η οποία θα αποφασίσει κατά πόσο θα δώσει άδεια λειτουργίας του Μακαρείου. Υπενθυμίζουμε ότι η αδεία των σταδίων ανανεώνεται κάθε σεζόν.

Το μόνο αδειοδοτημένο στάδιο αυτή την στιγμή είναι το «ΑΕΚ Αρένα», στο οποίο θα γίνει το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη.

Από πλευράς Ομόνοιας παρευρέθηκαν στην συνάντηση, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, Δημήτρης Γρήγορη, ο Πρόεδρος του σωματείου, Λώρης Κυριάκου και ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Νίκος Χαραλαμπίδης.

Από πλευράς ΚΟΑ, ήταν στη συνάντηση ο πρόεδρος Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο υπέυθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων, Κώστας Σολωμού, η αρχιτέκτονας, Πασχαλίνα Μαγνήτη και μέλη του ΔΣ του οργανισμού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μαχαλεπί και πρόβα τζενεράλε

«Τζαι τι θα γίνει με τους πύργους αν λυθεί το Κυπριακό τζαι τα διαβατήρια θα είναι πουμισιάρικα με τους ...»
Άσχετος  |  19:42

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Κανονίστε αλλόναν άριστον!»
christopher  |  11:45

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Αλιμονο στους φορολογουμενους που πληρωνουν τον νεποτισμο των κυβερνωντων!!!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:16

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X