ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:02
 

Ομόνοια: Η νοοτροπία του φτωχού συγγενή

Γιατί αποτελεί αναγκαιότητα η βελτίωση της «πράσινης» ομάδας

Newsroom 24sports

Το να μένεις εννέα χρόνια χωρίς τίτλο πρωταθλήματος, τρία χρόνια χωρίς έξοδο στην Ευρώπη και να μην έχεις τερματίσει πάνω από την τέταρτη θέση για έξι ποδοσφαιρικές σεζόν, είναι σημάδια παρακμής. Προσθέστε ακόμη και το ότι δεν παρουσιάζεις ελκυστικό ποδόσφαιρο, δηλαδή αυτό που ήταν σήμα κατατεθέν σου από καταβολής σου.

Χρόνια τώρα ο κόσμος της Ομόνοιας βλέπει αυτά τα πράγματα και πληγώνεται. Βλέπει κάθε χρόνο μαζικές αλλαγές στο υλικό της ομάδας, ένα rebuild δηλαδή, αλλά βελτίωση ουδεμία δεν βλέπει. Όχι μόνο βελτίωση ουδεμία δεν βλέπει, αλλά βιώνει το «κάθε πέρυσι και καλύτερα».

Χρόνια τώρα ο κόσμος της Ομόνοιας βλέπει αυτά τα πράγματα και πληγώνεται

Διαβάστε  επίσης: Ομόνοια: Προχωρά για τον αριστερό μπακ

 Εξερχόμενος την περασμένη Τετάρτη από το γήπεδο «Κερύνεια επιστροφή» όπου πήγα για το ρεπορτάζ της πρώτης προπόνησης της σεζόν για το 24 sports και το ΣΠΟΡ FM95, συνάντησα ένα φίλο Ομονοιάτη που μου είπε τα εξής: «Κάθε χρόνο έρχομαι στην πρώτη προπόνηση, κάθε χρόνο περιμένω κάτι ελπιδοφόρο και στη συνέχεια βλέπω πάλι τα ίδια. Ελπίζω φέτος να γίνει κάτι ελπιδοφόρο, κάτι καλύτερο. Μεγάλωσα και γω και όλοι οι Ομονοιάτες της γενιάς μου, αλλά και των μετέπειτα γενεών ως οπαδός ομάδας που έχει τη νοοτροπία του πρωταγωνιστή και δεν δέχομαι με τίποτα να βιώνω συνεχώς πράγματα που τείνουν να μου το αλλάξουν αυτό. Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με αυτό το πράγμα».

Συμπέρασμα: Η Ομόνοια οφείλει να συνέλθει. Γιατί όσο δεν το κάνει και συνεχίζει να κάνει αυτά που κάνει τα τελευταία χρόνια, κινδυνεύει σοβαρά να αλλάξει νοοτροπία.

Να γίνει ομάδα με τη νοοτροπία του φτωχού συγγενή που χαίρεται γιατί βγαίνει στην Ευρώπη και διεκδικεί τίτλους από σπόντα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο; Έχω καλά νέα για εσάς! Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  01:32

Μαχαλεπί και πρόβα τζενεράλε

«Τζαι τι θα γίνει με τους πύργους αν λυθεί το Κυπριακό τζαι τα διαβατήρια θα είναι πουμισιάρικα με τους ...»
Άσχετος  |  19:42

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Κανονίστε αλλόναν άριστον!»
christopher  |  11:45

Αποκτά και τρίτο Υφυπουργείο η Κύπρος

«Από ύφος ...πάμε καλά!!!»
Ai Em  |  10:10

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X