ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η παραδοχή της αποτυχίας και οι αλλαγές

Είπε πολλά ο Σταύρος Παπασταύρου άλλα ο κόσμος περιμένει πως θα αναδιαμορφωθεί η ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ήταν συγκεκριμένος σε αρκετά θέματα ο Σταύρος Παπασταύρου στη σημερινή του συνέντευξη. Και αποκαλυπτικούς σε άλλα. Είναι προς τιμήν του που προέβη σε παραδοχή της αποτυχίας. Είναι επίσης θετικό το ότι…βγαίνει μπροστά. Όμως για ένα θέμα άφησε τα πράγματα να αιωρούνται. Πάμε λεπτομερέστερα…

Η τοποθέτηση του  για το Γιέσπερ Γιάνσον, (συμπεριφορά, γεγονότα, έλλειψη εμπιστοσύνης), ήταν συγκεκριμένη και αποκαλυπτική Συγκεκριμένη ήταν τοποθέτηση για το Φαμπιάνο (αν το θελήσει ο ίδιος μένει). Συγκεκριμένες ήταν και οι τοποθετήσεις του για την πενταετή ανανέωση της συνεργασίας με τη Primetel και γα την (από τη νέα σεζόν) έναρξη της λειτουργίας ιδιόκτητου τηλεοπτικού καναλιού από την Ομόνοια. Οι δυο τελευταίες τοποθετήσεις αποτέλεσαν και ειδήσεις για το κοινό της ομάδας (και όχι μόνο).  Συγκεκριμένη ήταν η τοποθέτηση του για τον δανεισμό του Λοΐζου Λοΐζου. Ότι δηλαδή η Ομόνοια δεν έχει κανένα ουσιαστικό όφελος από αυτό. Αντιθέτως τον πληρώνει για να παίζει σε άλλη ομάδα!

Παραδοχή

Ο Πρόεδρος, συγκεκριμένος ων και πάλι, προέβη σε παραδοχή της αποτυχίας των τριών τελευταίων ετών, (εντάξει η φετινή ακόμη δεν τέλειωσε), σε γενικές γραμμές,όπως είπε. Ναι, όντως έτσι είναι (σε γενικές γραμμές) γιατί η αποτυχία δεν ήταν κατά γράμμα, αφού υπήρχαν τα κύπελλα, και η Ευρώπη. Με άλλα λόγια ο πρόεδρος είπε ότι «η απόδοσή μας δεν ανταποκρίθηκε αξιόπιστα στις προσδοκίες».

Εγώ το γράφω διαφορετικά. Ήθελε προσπάθεια για να γίνει η ομάδα-μοντέλο του 1919-21 αυτή που είναι σήμερα. Αυτό έγινε από τους ανθρώπους που έτρεχαν το σχεδιασμό και παρέδιδαν κάθε καλοκαίρι και χειμώνα ένα …λιποβαρές ρόστερ. Δεν είναι βέβαια η σημερινή ομάδα χάος, αλλά δεν είναι ομάδα πρωταθλητισμού, ούτε φυσικά ομάδα μοντέλο.

Συγκεκριμένος ήταν ο πρόεδρος στην τοποθέτηση ταυ ότι θα είναι περισσότερο εμπλεκόμενος στην καθημερινή δουλειά, στις καθημερινές ευθύνες της Ομόνοιας. Αυτό είναι πολύ θετικό γιατί θα έχει ιδίαν άποψη επί θεμάτων που του μετέφεραν μέχρι τώρα οι στενοί συνεργάτες του σύμφωνα με τη δική τους κρίση και αντίληψη. Τώρα θα …μιλά η δική του κρίση και αντίληψη. 

Μη συγκεκριμένος

Εκεί που δεν ήταν συγκεκριμένος ο πρόεδρος ήταν στην τοποθέτηση του περί των αλλαγών που θα γίνουν. Είπε τα εξής: «Θα γίνουν γενικά σε όλο τον οργανισμό. Θα αλλάξουμε. Για να ξεκαθαρίσω, δεν είναι αλλαγές προσώπων, είναι αλλαγές καθηκόντων, διαδικασιών, είναι όλα αυτά που τώρα που είμαι πιο αναμεμειγμένος στα καθημερινά της Ομόνοιας, θα αλλάξουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε γενικά σε όλα τα επίπεδα και όλοι οι άνθρωποι θα είναι πιο υπεύθυνοι στις θέσεις τους. Θα υπάρχει παραπάνω ευθύνη από τον καθένα που δουλεύει στον οργανισμό Ομόνοια και έτσι θα κρίνονται όλοι ανάλογα με το τι κάνουν ή τι δεν κάνουν».

Ο κόσμος προσδοκεί στο καλύτερο, ελπίζοντας ότι με τισ αλλαγές που θα γίνουν δεν θα επαληθευτεί η παροιμία που λέει ότι «Άλλαξε κι ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Ο κόσμος περιμένει το χάρτη των αλλαγών που θα θέσουν τις βάσεις  για να αναδιαμορφώσουν την παρούσα ομάδα σε ομάδα πρωταθλητισμού. Περιμένει και μάλιστα εναγωνίως.

ΥΓ Η Ομόνοια αναζητεί ξανά τεχνικό διευθυντή. Όπως και στο σχεδιασμό των τελευταίων τριών χρόνων, αποτυγχάνει και στον ΤΔ. Αν συνεχίσει έτσι θα αλλάζει τους τεχνικούς διευθυντές, όπως αλλάζουν οι καφετέριες τους σερβιτόρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση