ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η προσδοκώμενη αναβάθμιση του ρόστερ

Όλοι περιμένουν τις αναγκαίες κινήσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πρόθεση των «πρασίνων» είναι να «κλείσει» μέσα σε λογικό χρονικό διάστημα το ρόστερ, πλην μιας θέσης που μπορεί να περιμένει, ώστε ο Χένινγκ Μπεργκ να δουλέψει το προσεχές διάστημα και να «μοντάρει» την ομάδα ενόψει της επίσημης έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το γεγονός ότι συνεχίζει ο βασικός κορμός, είναι κάτι που ευκολύνει σημαντικά το σχεδιασμό. Θα πρέπει βέβαια να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στο «πράσινο» ρόστερ.

Ο Νορβηγός έχει συγκεκριμένο και κυρίως περιορισμένο χώρο, να γεμίσει. Ούτε να δημιουργήσει χώρο υποχρεούται, ( δεν έχει δηλαδή περιττούς παίκτες), ούτε (υποχρεούται) να κτίσει εξ υπαρχής.

Χάθηκε χρόνος, με την περίπτωση Τορνίκε Οκριασβίλι, όμως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας υπάρχει ακόμη ένα 10ήμερο περίπου, διάστημα εντός του οποίου αναμένεται να προκύψουν μετεγγραφές.

Το ιδανικό είναι να προκύψουν και οι τρεις. Είπαμε αφήνεται μια κίνηση, για αργότερα. Από κει και πέρα … «ποτέ μη πεις ποτέ».

Έχει σημειωθεί πολλάκις ότι εκεί που εντοπίζεται το μεγαλύτερο κενό είναι κυρίως στις θέσεις των εξτρέμ. αφού αποχώρησαν οι Τιάγκο Φερέιρα και Ερνστ Ασάντε, ανκαι κανείς από τους δυο δεν ήταν κλασικό εξτρέμ.

Είναι ανάγκη να γίνουν προσθήκες προκειμένου η ομάδα να έχει επιπλέον επιλογές στα άκρα της επίθεσης. Η αναβάθμιση του ρόστερ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, είναι με άλλα λόγια, ο αναγκαίος στόχος.

Αυτά βέβαια που σχεδιάζονται σε σχέση με τις μετεγγραφές, σχετίζονται και με τις ενδεχόμενες αποχωρήσεις. Από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες που ενδιαφέρουν άλλες ομάδες, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο αποχώρησης οπότε το πλάνο σε τέτοια περίπτωση υπόκειται σε τροποποιήσεις.

Το ρόστερ των πρωταθλητών όπως είναι διαμορφωμένο αυτή την στιγμή:

Τερματοφύλακες
Κωνσταντίνος Παναγή
Χαράλαμπος Κυριακίδης
Φαμπιάνο Ριμπέιρο
Κάσπερ Χοράτσκα

Αμυντικοί
Άνταμ Λανγκ
Γιάννης Κούσουλος
Τόμας Χούμποτσαν
Γιαν Λέζιακς
Κίκο
Πάρης Ψάλτης
Έκτορ Γιούστε

Μέσοι
Γιόρντι Γκόμεθ
Μαρίνος Τζιωνής
Νικόλας Παναγιώτου
Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Αμπντουλαχί Σέχου
Κωνσταντίνος Βενιζέλου
Ανδρέας Σάββα

Μεσοεπιθετικοί
Έρικ Μποτέακ
Μίχαλ Ντούρις
Ανδρόνικος Κακουλής
Φώτης Παπουλής
Λοίζος Λοίζου
Μάρκο Τσέποβιτς

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση