ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η πρώτη... «μεταγραφή»

Δούλεψε και είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Παντελή Παντελή

Ο Νόβιτσα Εράκοβιτς η πρώτη χρονικά μεταγραφή της Ομόνοιας το περασμένο καλοκαίρι, ήταν και η πιο άτυχη, με τον Μαυροβούνιο να τραυματίζεται στην προετοιμασία και να χάνει τη σεζόν. Ο νεαρός υπέστη ρήξη χιαστών δούλεψε σκληρά, τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθούσε το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και στόχος του ίδιου αλλά και της ομάδας είναι να είναι πανέτοιμος για τα ευρωπαϊκά ματς.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή των «πρασίνων», αφού μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Η πρώτη «ανάγνωση» του στην προετοιμασία πε΄ρσι ήταν θετική, με την τεχνική ηγεσία να επενδύει ουσιαστικά στο ταλέντο του νεαρού.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» είδαν επίσης με καλό μάτι την περίπτωσή του, αφού η ηλικία αλλά και τα χαρακτηριστικά του Εράκοβιτς ταιριάζουν γάντι στο «πρότζεκτ» της Ομόνοιας. Είναι φανερό ότι ο Μαυροβούνιος μπορεί να αποτελέσει και ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, αφού υπάρχει και το ενδεχόμενο πιθανής μεταπώλησής του.

Μπορεί να ήταν μια επιλογή του Γιέσπερ Γιάνσον που έφυγε... κακήν κακώς από την ομάδα της πρωτέυουσας όμως στο «τριφύλλι» υπάρχει αισιοδοξία για τον ποδοσφαιριστή.

Από όσα προλάβαμε να δούμε διαθέτει όλα τα προσόντα ενός μοντέρνου μέσου, που έχει συμμετοχή και στα δύο κουτιά, σε άμυνα και επίθεση, όντας καθοριστικός στη δημιουργία παιχνιδιού αλλά και στην αναχαίτιση των αντιπάλων.

Η συμφωνία του ποδοσφαιριστή με το «τριφύλλι» είναι τριετούς διάρκειας, με τις συστάσεις από όσους τον είδαν να λένε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Γι’ αυτό και οι «πράσινοι» θα προσέξουν ιδιαίτερα την περίπτωση του, μπαίνοντας στα... βαθιά από την επόμενη σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση