ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Η σίγουρη μεταγραφή που χρειάζεται τον Γεννάρη

Η απώλεια ενός ακόμη επιθετικού στοίχησε κόντρα στην Ανόρθωση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια στο τελευταίο ματς που έδωσε πριν τη διακοπή δέχθηκε την ήττα με 2-0 από την Ανόρθωση σε ένα παιχνίδι που πλήρωσε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και κυρίως την έλλειψη επιλογών στην επίθεση.

Λόγω της απουσίας του Μπέζους ο Σωφρόνης Αυγουστή στο εν λόγω παιχνίδι χρησιμοποίησε πίσω από τον Κακουλλή τον Ανσαριφάρντ, με αποτέλεσμα να μην έχει καθαρόαιμο κεντρικό επιθετικό ως εναλλακτική επιλογή στον πάγκο.

Αυτό το γεγονός στοίχησε στην Ομόνοια, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ανόρθωση δεν υπήρχε ζωντάνια στην επίθεση και όταν ο Κακουλλής δεν μπορούσε να προσφέρει άλλο, δεν υπήρχε παίκτης που να τον άλλαζε και να έκανε τη διαφορά.

Η απώλεια ενός ακόμη επιθετικού φαίνεται στο ρόστερ της Ομόνοιας και είναι κάτι που χρεώνεται στην ομάδα προγραμματισμού, παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν έστω και την εσχάτη να φέρουν τον Μάριο Ηλία, όταν ναυάγησε η περίπτωσή του, δεν υπήρχε χρόνος για εναλλακτική επιλογή.

Με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μην αργεί, είναι λογικό ότι η Ομόνοια χρειάζεται να κινηθεί για σέντερ φορ, ο οποίος θα έρθει και θα προσθέσει ποιότητα στην γραμμή κρούσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Μπεζούς και Φαμπιάνο γλίτωσαν από νέα γκέλα την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια μέτρια εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ