ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Η σωστή κατεύθυνση και το κενό

Καλύτερη ήταν η ομάδα χθες από ότι στο πρώτο φιλικό, αλλά οι ανάγκες είναι εδώ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ανταποκρίθηκε καλύτερα η Ομόνοια στο χθεσινό ματς με την ομάδα της Ηπείρου, από ότι στο ματς με τη Χάποελ. Είχε καλύτερο ρυθμό, οι δε παίκτες …έβγαλαν περισσότερη ενέργεια σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

Γενικότερα η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση για να φθάσει στη λειτουργία συνόλου που  πρωταγωνιστεί. Αξίζει πάντως να σταθεί κανείς στην προσπάθεια των νεαρών. Αυτό δεν αφορά μόνο το δεύτερο γκολ, αλλά τη γενικότητα της προσπάθειας.

Αυτοί οι δυο παίκτες θα λύσουν για την ομάδα το πρόβλημα στο «εύκολο» γκολ, που τον «ταλαιπωρεί» από πέρυσι

Δείχνουν πολύ ορεξάτοι και έχουν έντονη επιθυμία να δείξουν στον προπονητή τους ότι θα τα καταφέρουν να φέρουν σε πέρας αυτό που θα τους ζητηθεί. Το άλλο που μπορεί κανείς να πει είναι η πρόοδος στα στημένα σε σχέση με πέρυσι. Η Ομόνοια --δείχνει να- γίνεται επί τέλους απειλητική. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, με το δείγμα όντως να είναι πολύ περιορισμένο.

Όλοι σκεφτήκαμε …κάτι σε σχέση με την επιλογή της ενδεκάδας του πρώτου μέρους, αλλά ας μη βιαστούμε. Να αναμένουμε λίγο ακόμη.

Ο Νιλ Λένον επέλεξε να μη περιλάβει στην αποστολή τους Μπάρτον Μπάρκερ, Λοίζο Λοΐζου, Παναγιώτη Ζαχαρίου και Κωνσταντίνο Παναγή. Ο Λοΐζου, το πιθανότερο ήταν να μην αγωνιστεί, προληπτικά, λόγω του προβλήματος που είχε αποκομίσει στον αστράγαλο στο ματς με τη Χάποελ, ο Ζαχαρίου λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο δε Παναγή ούτως η άλλως θα έμενε εκτός με βάση το αρχικό πλάνο αφού στο ματς χθες ήταν προγραμματισμένο να παίξουν οι Ουζόχο και Φαμπιάνο

Όσο θα πλησιάζει η Ευρωπαϊκή υποχρέωση –το ημερολόγιο δείχνει 24 Ιουλίου- τόσο περισσότερο θα γίνεται αισθητό το κενό που υπάρχει στο δημιουργικό κομμάτι. Στο ρόστερ δεν υπάρχει ο χαφ, που έχει την ικανότητα της «θανατηφόρας» τελικής πάσας και φυσικά δεν αποκτήθηκε και ο σέντερ φορ που θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά. Αυτοί οι δυο παίκτες αναμένεται ότι θα λύσουν για την ομάδα το πρόβλημα στο «εύκολο» γκολ, που την  «ταλαιπωρεί» από πέρυσι.

 Θα ακολουθήσει την Τρίτη το φιλικό με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και στις 30 Ιουλίου το τεστ με την Ανόρθωση. Παιχνίδι που θα προβληθεί και σε ανοιχτή ζώνη από τον Άλφα Κύπρου, μετά από συμφωνία που έγινε με την Cablenet.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτό θα πρέπει να νοιώθουν οι παίκτες της Ομόνοιας με τη χθεσινή τους εμφάνιση
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ