ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Ηθικό υψηλό, πόδια στη γη

Το «τριφύλλι» ετοιμάζεται με μετρημένη αισιοδοξία για το ματς της Δευτέρας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια διανύει αυτό το διάστημα την καλύτερή της περίοδο στην τρέχουσα σεζόν. Η εικόνα και κυρίως η βαθμολογία αποτελούν τα ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία αυτής της εμφανέστατης σε άπαντες διαπίστωσης Αυτήν τη στιγμή το τριφύλλι διεκδικεί θέση που οδηγεί στην Ευρώπη έχον απόσταση 3 βαθμών από την τέταρτη θέση.

Η κατάσταση –είπαμε πολλάκις ότι κάθε ματς είναι τελικός- δεν επιτρέπει στους πράσινους ούτε να χαλαρώνουν, ούτε βέβαια να διακατέχονται από άκρατο ενθουσιασμό.

Η δίψα και η επιθυμία για διάκριση ξεχειλίζουν

Η δίψα και η επιθυμία για διάκριση ξεχειλίζουν. Όμως η Ομόνοια οφείλει να παρατάσσεται στο γήπεδο σωστά διαβασμένη, με καλή πνευματική προετοιμασία, αλλά και υπομονή στο παιχνίδι της. Αυτό ακριβώς αναμένεται να κάνει και τη Δευτέρα στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΛ για να πάρει τη νίκη, να μαζέψει τρεισ βαθμούς, αποδεικνύουσα ταυτόχρονα και τη δεδομένη ανωτερότητα της έναντι του αντιπάλου. Το τριφύλλι προχωρά με αισιοδοξία, αλλά και πόδια στη γη.

Ο Γιανίκ Φερέρα καταστρώνει το πλάνο του, για το ματς της ερχόμενης Δευτέρας, έχων στη διάθεση του για πρώτη  φορά τον νεοαποκτηθέντα Ισμαήλ Σράντι Ο Γιάννης Κούσουλος επανέρχεται καθώς εξέτισε την ποινή του, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Φώτης Παπουλής και Παναγιώτης Ζαχαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση