ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Καλεί Παναγή για επέκταση

Ξεκινούν οι διεργασίες για ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί στην Ομόνοια να επικεντρώνονται πλήρως στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με 11 αγώνες σε 41 ημέρες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα υπόλοιπα θέματα μπαίνουν στην άκρη. Αντίθετα όλα δείχνουν πως το κεφάλαιο των ανανεώσεων ανοίγει, με τον Κωνσταντίνο Παναγή, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, να είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα μπει σε συζητήσεις με τη διοίκηση ώστε να επεκταθεί η συνεργασία τους.

Ήδη οι πρώτες προφορικές επαφές έχουν ξεκινήσει μεταξύ των δυο πλευρών και στις επόμενες 1-2 εβδομάδα αναμένεται να οριστεί συνάντηση όπου η κάθε πλευρά θα θέσει τους όρους της με κάθε λεπτομέρεια. Εκ πρώτης φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος καθώς τόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και η πλευρά της Ομόνοιας επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Γενικότερα ο Κωνσταντίνος Παναγή είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα του προσφέρει η ομάδα, ενώ το γεγονός πως βρίσκεται εκεί για 9 συναπτά έτη επιβεβαιώνει αυτό που προαναφέραμε, ενώ την ίδια ώρα στην Ομόνοια βλέπουν πως ο 27χρονος τερματοφύλακας παρά το γεγονός πως δεν λογίζεται ως βασικός εξακολουθεί να δίνει το 100% στις προπονήσεις παλεύοντας με τον Ουζόχο για τη φανέλα του αναπληρωματικού.

Πάντως αρκετές ομάδες παρακολουθούν εκ του μακρόθεν τις εξελίξεις, μιας και σε περίπτωση ναυαγίου μεταξύ Ομόνοιας - Παναγή η περίπτωση του Κύπριου τερματοφύλακα μοιάζει ιδανική.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση