ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Καλό το σήριαλ, αλλά το τέλειωσε ο Τζον

O Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας σφύριξε… τέλος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Είναι με μεγάλη λύπη και απογοήτευση που ανακοινώνω ότι οι διαβουλεύσεις έχουν φτάσει στο τέλος χωρίς κατάληξη σε συμφωνία. Η αγάπη μου για την Ομόνοια είναι δεδομένη και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους οπαδούς και στην ομάδα της Ομόνοιας».

Αυτό ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης του Τζον Χριστοδούλου που... σφύριξε λήξη στα σενάρια που αφορούν τις μετοχές της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας.

Θυμίζουμε και το υστερόγραφο το σημερινού μας πρωινού ρεπορτάζ: «Το σημαντικό δεν είναι πως αρχίζει το παιχνίδι, αλλά πως τελειώνει. Και στην περίπτωση μας το παιχνίδι ακόμη παίζεται».

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι τέλειωσε… Οι αρχικές εκτιμήσεις περί αλλαγής καθεστώτος ήταν θετικές. Το τέλος ήταν διαφορετικό.

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε», λέει το γνωστό ρητό που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει, «Μη βγάζεις συμπεράσματα πριν το τέλος».

Oι επαφές λοιπόν ολοκληρώθηκαν χωρίς να έλθουν σε κατ’ιδίαν επαφή οι δυο επιχειρηματίες κατά την παραμονή τους στην Κύπρο. Οι δύο πλευρές αφού συζήτησαν μέσα σε καλό κλίμα δεν κατάφεραν να κλείσουν το μεταξύ τους χάσμα στο οικονομικό και… συμφώνησαν να μη χάσουν άλλο χρόνο σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

Παρά τις προσπάθειες για υπερπήδηση των διαφορών οι δυο πλευρές δεν μπόρεσαν να βρουν κοινό έδαφος.

Μεταξύ επιφανών επιχειρηματιών -αναφερόμαστε σε δισεκατομμυριούχο και εκατομμυριούχο- το φαινόμενο είναι σύνηθες. Το πιθανότερο είναι ότι τόσο στον Σταύρο Παπασταύρου, όσο και στον Τζον Χριστοδούλου δεν συμβαίνει για πρώτη φορά κάτι τέτοιο.

Το πώς και το γιατί έφτασαν τα πράγματα σε διαφωνία, ολίγον ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή. Ενδιαφέρει η ουσία. Ότι η πράξη δεν έγινε -τουλάχιστον σε αυτήν τη χρονική στιγμή- και το καθεστώς παραμένει το ίδιο.

Ναι, ο κόσμος της Ομόνοιας ανεξαρτήτως εκτίμησης δεν «χαλάστηκε» που μένει ο Σταύρος Παπασταύρου Γιατί ήταν ο από μηχανής Θεός, ο οποίος έδωσε λύσεις στα πάμπολλα προβλήματα που ταλάνιζαν τον σύλλογο. Γιατί έδειξε σοβαρότητα και καθαρό μυαλό σε δύσκολες στιγμές. Και δικαιώθηκε. Μαζί και η ομάδα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ο Ομονοιάτης τασσόταν εναντίον του Τζον Χριστοδούλου. Ο Ομονοιάτης θέλει ικανούς ηγέτες. Εξάλλου η Ομόνοια ό,τι και αν συμβαίνει παραμένει «μαγαζί-γωνία».

Ο… Αμερικανός μένει. Παραμένει όμως όντως εντελώς το ίδιο το καθεστώς; Αυτό είναι το ερώτημα των Ομονοιατών που παρακολουθούν με αγωνία τα τεκταινόμενα.

Μετά από τα γεγονότα αυτά ο Σταύρος Παπασταύρου είναι διατεθειμένος να υπηρετήσει με ευλάβεια το δόγμα «έσοδα-έξοδα», προκειμένου το «πράσινο» καράβι να διατηρηθεί στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται; Δηλαδή την κατάσταση διεκδίκησης τίτλων και Ευρωπαϊκών υπερβάσεων;

Ή υπάρχει απόφαση για μερικό οικονομικό συμμάζεμα της εταιρίας;

Θα είναι πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που θα περιμένουμε τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρηθεί την προσεχή Παρασκευή από τον Σταύρο Παπασταύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
OMONOIA  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

«Χ» με Γκόμεθ... at the buzzer!

«Χ» με Γκόμεθ... at the buzzer!

Η Πάφος έφτασε μια ανάσα από ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο, όμως αρχηγός της Ομόνοιας ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο
24sports.com.cy
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X