ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Κατάλογος Α’ και... ανάγκες

Τα δεδομένα στο «πράσινο» στρατόπεδο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Παντελή Παντελή

Συνεχίζεται με φουλ ρυθμούς ο προγραμματισμός στην Ομόνοια, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στις τελικές επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις.

Αυτή την στιγμή το «τριφύλλι» έχει προτεραιότητες, ωστόσο αν βρεθεί κάτι που αξίζει προσοχής και εκτός αυτών των θέσεων τότε ίσως κινηθούν για την περίπτωση του. Υπάρχουν ανάγκες σε όλες τις γραμμές, αφού οι «πράσινοι» ψάχνουν κεντρικό αμυντικό, δεξιό μπακ, μέσο, επιτελικό μέσο και δεξί εξτρέμ.

Είναι σίγουρο ότι κάποια μεταγραφή θα πρόκειται για Κύπριο, είτε ξένο νεαρό που θα γραφεί στον κατάλογο Β’. Αυτή την στιγμή στον κατάλογο Α’ υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπολογίζουμε Μπέζους που ενδεγομένως να μην εγγραφεί, αλλά και τους Κασάμα-Φράνσον που υπάρχουν συζητήσεις για να αποχωρήσουν.

Συγκεκριμένα, Φαμπιάνο, Ουζόχο, Σιπριάνο, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Χαμάς, Εράκοβιτς, Μασούρας, Εβάντρο, Σίμιτς, Στεπίνσκι, Μπάκιτς και Σεμέδο. Άρα με τέσσερις κινήσεις ο κατάλογος Α’ γεμίζει, ενώ θυμίζουμε ότι υπήρχαν χρονιές που η Ομόνοια δεν γέμισε αυτή την λίστα.

Πάντως οι επόμενες ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν, αφού αναμένονται άλλες 3-4 κινήσεις μέχρι να πατήσουν γρασίδι για πρώτη φορά οι «πράσινοι» στις 24 Ιουνίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση