ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Κάτι εντελώς διαφορετικό

Αυτό πρέπει να παρουσιάσει στο αυριανό ματς το «τριφύλλι» για να έχει ελπίδες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά τον αγώνα με τον Άρη, ο Σωφρόνης Αυγουστή στις δηλώσεις του εστίασε στο αυριανό ματς με το ΑΠΌΕΛ. Το ίδιο έκανε και ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου. Σε χθεσινή της ανάρτηση με βιντεο στο διαδίκτυο η Ομόνοια αποκάλεσε το αυριανό ματς «κάτι περισσότερο από ένα ματς» Μετα εμφανίστηκε άλλη μια ανάρτηση με νέο βίντεο και την προτροπή «Πάθος, ψυχή, καρδιά»!

Καλά και Άγια και -αν θέλετε- και αναγκαία όλα αυτά. Όμως …τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Σημασία έχει το γήπεδο.

Όμως …τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Σημασία έχει το γήπεδο.

Κάποιοι παίκτες δείχνουν να μην έχουν συναίσθηση της κατάστασης ή τουλάχιστον αυτό δείχνουν Αντί να εμφανίσουν αθλητικό εγωισμό συμβιβάζονται με τη αγωνιστική μετριότητα που δεν ταιριάζει σε μια ομάδα που θέλει να κτυπήσει στόχους.

Η Ομόνοια δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει. Χρειάζεται άμεσα αποτέλεσμα αύριο γιατί νιώθει τον κίνδυνο ολοκληρωτικού εκτροχιασμού. Όντως τα πάντα είναι ακόμη στο χέρι της. Πράγματι, έτσι είναι αλλά ποια ομάδα θα δούμε αύριο στο ΓΣΠ;

Είναι αναγκαίο η Ομόνοια να παρουσιάσει κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που εμφανίζει στη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό είναι δυνατό να γίνει με τους παίκτες που μπορούν να τρέξουν, να βγάλουν ενέργεια, να προτάξουν πάθος, να είναι ανταγωνιστικοί και να δείξουν ότι και θέλουν και ξέρουν πως να κερδίσουν το μεγάλο τους αντίπαλο, στεκούμενοι στο ύψος των περιστάσεων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση