ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Κατηφορίζει Κύπρο ο Παπασταύρου

Η κάθοδος του στο νησί αποτελεί ευκαιρία ώστε να «τρέξουν» συγκεκριμένα θέματα τα οποία εκκρεμούν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Κύπρο αναμένεται τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Στάυρος Παπασταύρου, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 η Στέλλα Σωκράτους. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» αναμένεται να κατηφορίσει στο νησί με αφορμή τον τελικό του κυπέλλου ο οποίος θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου. Την ίδια ώρα, ο Σταύρος Παπασταύρου, αναμένεται να «τρέξει» συγκεκριμένα θέματα τα οποία εκκρεμούν εδώ και καιρό.

Ψηλά στην ατζέντα με τις εκκρεμότητες βρίσκονται οι νέοι όροι συνεργασίας σωματείου και εταιρείας. Ένα κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό εδώ και αρκετούς μήνες, με τις πληροφορίες επί του θέματος όλο αυτό το διάστημα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας με το σταγονόμετρο. Εκ των πραγμάτων πρόκειται για ένα πέρα για πέρα σημαντικό κεφάλαιο και δυο πλευρές να επιβάλλεται σε κάποια να καταλήξουν κάπου. 

Απ’ την άλλη είναι το αγωνιστικό και ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα θα κινηθεί στη νέα σεζόν. Αν δηλαδή θα αποκτηθεί τεχνικός διευθυντής, τι θα συμβεί με τον Σωφρόνη Αυγουστή, ποιο το μπάτζετ και πως θα κινηθεί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα.

Γενικότερα η κάθοδος του Σταύρου Παπασταύρου στο νησί αποτελεί μια καλή ευκαιρία να επιληφθεί των διαφόρων θεμάτων. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση