ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: «Κατοστάρα» από Ανσαριφάρντ

Οι «πράσινοι» θα λάβουν μπόνους αν ο Ιρανός επιθετικός βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ για το παγκόσμιο κύπελλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ποδοσφαιριστής της Ομόνοια είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πρασίνους» για 2+1 χρόνια. Μάλιστα ο Ιρανός επιθετικός πιθανόν να φέρει «μπόνους» στην ομάδα της Λευκωσίας καθώς η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πέρα για πέρα πιθανή.

Όπως έχει ανακοινώσει η FIFA τα χρήματα που θα δοθούν στις ομάδες των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν στο μουντιάλ ανέρχονται στα 209 εκατομμύρια, ποσό αντίστοιχο με αυτά που δόθηκαν το 2018. Ως εκ τούτου η διανομή των χρημάτων στις ομάδες αναμένεται να γίνει με τον ίδιο τρόπο ή έστω να υπάρχουν πολύ μικρές διαφορές αν και ακόμη εκκρεμεί η τελική ανακοίνωση απ’ την FIFA.

Η FIFA το 2018 είχε καταλήξει σε συγκεκριμένη φόρμουλα ώστε να μοιράσει αυτά τα 209 εκατομμύρια. Συγκεκριμένα έδινε 8530 δολάρια για κάθε μέρα που ένας ποδοσφαιριστής θα συμμετείχε στην διοργάνωση ξεκινώντας όμως να μετρά 2 εβδομάδας πριν την πρώτη σέντρα της διοργάνωσης. Αν αυτό ισχύσει και στο φετινό μουντιάλ τότε θα πρέπει να υπολογίσουμε τουλάχιστον 25 μέρες για τον Καρίμ Ανσφαριφάρντ και ένα ποσό ύψους 213.250 δολαρίων.

Αυτά τα χρήματα όμως δεν πηγαίνουν μόνο στην ομάδα που αγωνίζεται τη δεδομένη στιγμή ένας ποδοσφαιριστής αλλά και σε αυτές που αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια των προκριματικών. Ουσιαστικά η ομάδα που αγωνιζόταν στον πρώτο χρόνο των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου, δικαιούται το 1/3 των χρήματων, άλλα τόσα η ομάδα που αγωνιζόταν κατά το δεύτερο χρόνο των προκριματικών και άλλα τόσο η ομάδα του κατά τη διάρκεια του μουντιάλ.

Μιλώντας όμως με αριθμούς η Ομόνοια θα δικαιούται το 1/3 των χρημάτων και αν τα ποσά παραμείνουν τα ίδια ή έστω παρόμοια οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση