ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Κι άλλα τούρμπο στη μηχανή!

Οι μετεγγραφές πρέπει να ανεβάσουν την εμβέλεια της ομάδας

Newsroom 24sports

Όπως αναφέραμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ οι μηχανές της ομάδας σχεδιασμού βρίσκονται στο φουλ της ενέργειας τους για να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές «επιπέδου» Ομόνοιας που θα προσθέσουν ποιότητα στην ήδη υπάρχουσα και θα έχουν την ετοιμότητα να το κάνουν για να αυξηθούν οι πιθανότητες υλοποίησης των υψηλών στόχων της ομάδας. Στόχος είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών όσο γρηγορότερα γίνεται.

Λέγοντας αυτό δεν εννοούμε «μετεγγραφή για τη μετεγγραφή» γιατί μόνο ένας ασόβαρος θα εννοούσε κάτι τέτοιο και τέτοιους δεν θεωρούμε εαυτούς. Εννοούμε το αυτονόητο. Ότι όσο αργούν, η ομάδα δεν θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται. Στόχος επίσης αυτονόητος είναι αυτοί που θα έλθουν να είναι σε κατάσταση δράσης. Γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να έλθουν αν είναι αδρανοποιημένοι.

Αν λάβουμε ως παράδειγμα το τι έγινε στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο κόσμος της Ομόνοιας πρέπει να παρουσιάζεται αισιόδοξος και για την έκβαση των τρεχόντων προσπαθειών

Όσον αφορά την ενίσχυση Ιανουαρίου, η Ομόνοια όπως έχουμε επανειλημένα αναφέρει, είναι ότι με βάση τις πληροφορίες ψάχνει κήπερ Κ22 που να είναι σε θέση να αναπληρώσει επαρκώς το Φαμπιάνο Ριμπέιρο, πλάγιο μεσοεπιθετικό στην αριστερή πλευρά που να παίζει πολύ καλά και στη γραμμή και να είναι εφάμιλλος του Ερικ Μποτεάκ. Αν θα διαφοροποιηθούν τα πράγματα αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί στην πορεία.

Ο Χένινγκ Μπεργκ βρίσκεται από την Κυριακή στη Νορβηγία για να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων με την οικογένειά του. Ο 50χρονος τεχνικός, που θα επιστρέψει την Κυριακή για να αρχίσει την προετοιμασία ενόψει Απόλλωνα, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σχεδιασμού

Μ. Κωνσταντίνου Λεάντρο, Μορέιρα

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται προ των πυλών και στην Ομόνοια επαναλαμβάνουμε ότι παρουσιάζονται σκληρά εργαζόμενοι για τις προσθήκες που προτίθενται να κάνουν.

Αν λάβουμε ως παράδειγμα το τι έγινε στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο κόσμος της Ομόνοιας πρέπει να παρουσιάζεται αισιόδοξος και για την έκβαση των τρεχόντων προσπαθειών. Γιατί το καλοκαίρι η επιτυχία ακούμπησε σχεδόν την τελειότητα.

Εννοείται ότι, άλλο καλοκαίρι και άλλο Ιανουάριος . Όμως θυμίζουμε κάποιες πολύ καλές μετεγγραφές Ιανουαρίου, χωρίς να αγνοείται το γεγονός ότι αυτόν το μήνα ήρθαν και πολλά «παλτά».

Ιανουάριος 2009
Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ιανουάριος 2010
Λεάντρο
Ιανουάριος 2012
Αντρέ Άλβες
Ιανουάριος 13
Χοσέ Μορέιρα
Ιανουάριος 2015
Ιβάν Ρούνιε
Ιανουάριος 2019
Χάρης Μαυρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X