ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Κίνδυνος να μείνει χωρίς τερματοφύλακα

Επιβεβλημένη η ενίσχυση κάτω απ’ τα δοκάρια

Τρέχουν οι εξελίξεις στην Ομόνοια, με την ομάδα προγραμματισμού να ετοιμάζει τις κινήσεις της ενόψει Ιανουαρίου. Η απόφαση για ενίσχυση στην επίθεση είναι δεδομένη, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το σενάριο που θέλει την απόκτηση τερματοφύλακα όχι μόνο να είναι ορατό αλλά να μοιάζει και ως επιβεβλημένο.

Η Ομόνοια ξεκίνησε το καλοκαίρι έχοντας τέσσερις τερματοφύλακες στο ρόστερ. Ο Φαμπιάνο ο οποίος λογίζεται ως ο βασικός, ο Ουζόχο, ο Παναγή και ο Κυριακίδης.

Στην πορεία και λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού η ομάδα παραχώρησε τον Παναγή στον Εθνικό Άχνας με τη μορφή δανεισμού μένοντας με τρεις επιλογές.

Την ίδια ώρα φαντάζει ως δεδομένο πως ο Φράνσις Ουζόχο δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή για έναν περίπου μήνα ένεκα της συμμετοχής του με την Εθνική Νιγηρίας στο African Cup of Nation. Θυμίζουμε πως η διοργάνωση ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου, με τον τελικό να έχει οριστεί στις 11 Φεβρουαρίου και εκ των πραγμάτων θα βρεθεί στην προετοιμασία της ομάδας δυο εβδομάδες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής του.

Ως εκ τούτου οι “Πράσινοι” υπολόγιζαν κατά τη διάρκεια της απουσίας του Ουζόχο, ο Κυριακίδης θα ήταν αυτός που θα είχε το ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα. Η ατυχία όμως χτύπησε την πόρτα καθώς ο νεαρός τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά ήρθε και ο τραυματισμός του Φαμπιάνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα μείνει εκτός για τα επόμενα 3-4 παιχνίδια.

Επί αυτού η ανάγκη για μεταγραφή τερματοφύλακα φαντάζει επιβεβλημένη καθώς αν δεν υπάρξει ενίσχυση οι Πράσινοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τερματοφύλακα σε κάποιους αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση