ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Κοιτά ευθεία το διπλό στόχο

Αυτό κάνει τώρα το «τριφύλλι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κοιτάξτε τώρα να δείτε πως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα. Η Ομόνοια έχει κάνει το «τρία στα τρία» με το Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο.

Χθες κέρδισε στη Λευκωσία την Ανόρθωση με σκορ 2-1, σκορ που ποσώς δεν αντιπροσωπεύει τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων στο παιχνίδι. Μια ομάδα ήταν χθες παρούσα στο αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Αυτή που φορούσε πράσινα. Έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει για να κερδίσει. Δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στον αντίπαλο, ούσα ένα σύνολο που πείθει ότι μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του. Κάτι που πολύ λίγες φορές συνέβη φέτος.

Στο διάστημα 20-45’ του πρώτου μέρους η Ομόνοια ήταν απολαυστική. Μια ομάδα χάρμα ιδέσθαι. Επαιξε σύγχρονο ποδόσφαιρο, πέτυχε γκολ-ποίημα είδε τρις τη μπάλα να βρίσκει το αντίπαλα δοκάρια και τον αντίπαλο κήπερ να σωζει δις την εστία του. Σε αυτό το διάστημα –θαρρώ ότι- είδαμε την καλύτερη φετινή Ομόνοια. Κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ταχύτητα, κίνηση, ένταση, δύναμη. Το μόνο που έλειψε ήταν η καλύτερη αποτελεσματικότητα. Το ένα γκολ που σημειώθηκε σε αυτό το καταιγιστικ΄ό ΄διάστημα δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτικό των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν.

Η Ομόνοια οδεύει στην ορθή πορεία. Μείωσε στο -1 από την τρίτη θέση και στο -2 από τη δεύτερη που εξασφαλίζουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι στο +5 από την Πάφος FC που είναι 5η στη βαθμολογία και στο + 7 από την Ανόρθωση.

Είναι όμως και το κύπελλο. Είναι δεδομένο το ότι ο  στόχος της Ομ΄όνοιας είναι διπλός.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση