ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Κοιτά κλήρωση, σκέφτεται Ανόρθωση

Μαθαίνει αντίπαλο στο Conference League το «τριφύλλι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της για το ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ (18/1, 16:00), παράλληλα όμως οι Πράσινοι έχουν τη σκέψη τους και στη σημερινή κλήρωση (14:00) του Conference League.

Ριέκα ή Φιορεντίνα οι υποψήφιοι αντιπάλοι για τα πλέι-οφ, δύο πολύ διαφορετικές ομάδες η κάθε μία με τις δικές της δυσκολίες.

Από τη μια πλευρά πιο εμπορική κλήρωση φαντάζει αυτή με τη Φιορεντίνα, αν και δεν θα μπορέσει να πάει μεγάλη μάζα κόσμου στην Ιταλία λόγω των έργων που γίνονται στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Από την άλλη πιο βατή είναι η Ριέκα, ομάδα κόντρα στην οποία η Ομόνοια θα παλέψει στα ίσα για την πρόκριση.

Το πρώτο ματς θα γίνει στο ΓΣΠ στις 19 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς, σε Ιταλία ή Κροατία, είναι προγραμματισμένη για τις 26 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά τώρα το ματς με την Ανόρθωση, ο Χένινγκ Μπεργκ αναμένεται να ρίξει ξανά ότι καλύτερο έχει στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσει η ομάδα το νικηφόρο σερί και να μείνει στην κορυφή.

Ο Σεμέδο θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την «Κυρία», ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη.

Την ίδια ώρα, η συμμετοχή του Φαμπιάνο θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται λίγο πριν τη σέντρα.

Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Χαράλαμπο Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Ουζόχο έχει υποχρεώσεις με την Νιγηρίας το Σάββατο για τον μικρό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ